Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Adsense hesabım neden onaylanmıyor? diye bir konu açmış forumdaki arkadaşlardan yardım istedim. Hemen özelden mesajlar geldi. 1000 TL'ye hemen onaylatırız falan.. Vallahi param olsa kabul ederdim. Çünkü 5-6 kere red cevabı aldım. Artık bıktım bu red cevabından...

Sitemin özellikleri;
- Açılalı 3 ay oldu.
- Yabancı kaynaklardan içerik bulup Türkçe'ye çevirip yayınlıyorum.
- Halihazırda 500.000 takipçili facebook sayfam olduğu için sitede yayınladığım içerikleri sayfamda paylaşıyorum. (hızlı yükselmemin sebebi bu)
- Alexa Global: 569,232 (Onaylandığında 601,824)
- Alexa TR: 5,941 (Onaylandığında 6,224)
- Siteyi kontrol etmek isteyen arkadaşlar varsa buyurun: https://bit.ly/3965pkg

Neyse şimdi adsense sitemi nasıl onayladı? Gelilim o konuya...

Açıkçası ben sitemin daha yeni olduğu için adsense onayı alamadığını düşünüyordum ama alakası yokmuş. Siteye sürekli farklı kaynaklardan içirik çektiğim için kabul edilmiyormuş. Bende daha önceden şahsi youtube kanalıma yüklediğim bir kaç eğitim videosu vardı. Onları yazıya döktüm siteme ekledim. 4-5 tane tamamen özgün kendi içeriğimi ekleyince 20 dakika içinde adsense kabul maili geldi. İçerikteki yazıları yazarken böyle karşımda birisi varmış da onunla konuşuyormuş gibi yazdım. Yazıları biraz uzun tuttum. Ekran görüntüleriyle süsledim.

Benim adsense onayımda bu şekilde oldu. Okuyan arkadaşlardan isteğim ben foruma çok fazla giriş yapmıyorum. Yorum yapın ki bu konu üstte kalsın.