Binance, Spark Airdrop’unu destekleyeceğini açıkladı. Özetle Binance cüzdanında XRP tutanlar bu Airdroptan yararlanabilecek.

%10 Komisyon indirimi ile Binance'a kayıt olmak için tıklayın : https://www.binance.com/tr/register?ref=RTO78UIL

https://www.binance.com


Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, XRP yatırımcılarına müjdeli bir haber verdi. Binance tarafından yapılan açıklamada XRP yatırımcılarına yönelik olan Spark airdrop etkinliğinin destekleneceği belirtildi. Yani Binance üzerinde XRP tutan yatırımcılar, Spark airdrop’u yapıldığı anlarda 1:1 oranında Spark tokenlerini kazanma şansı elde edecek.



Binance’den XRP’ye Destek
Binance tarafından yapılan açıklamada, XRP para yatırma ve çekme işlemlerinin 11 Aralık 2020 tarihinde durdurulacağı belirtildi. 12 Aralık 2020 tarihinde ise SPARK airdrop programı için bakiye görüntüleri çekilecek. Binance kullanıcıları sahip oldukları XRP başına SPARK alacak. 10 XRP veya daha düşük bakiyeye sahip olan kullanıcıların ise airdrop’tan faydalanamayacağı belirtildi.

XRP bakiye görüntüsüne spot cüzdan, birikim hesabı ve marjin vadeli işlem cüzdanları da dahil edilecek. Ancak kripto para kredileri ve sadece marjin hesapları bu görüntüye dahil edilmeyecek.

coin-turk.com sitesinden alıntıdır