Merhaba. Mağazamız hakkında birkaç bilgi vermek istiyoruz.

Leontag 2017’de Kullanıcılara Ucuz Oyun Ve Müşteri Memnuniyetini Esas Alan Misyonuyla Oluşmuştur.
3 yıllık mazisi ile Türkiye ve Dünya genelinde oynanan çevrimiçi oyunların satıcısı olan Leontag, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir mağazadır.

Ucuz Oyun Mağazamız -> www.leontag.com

Misyonumuz, Türkiye'de pahalı olan oyunları bütçesi olmayan oyunculara ucuz fiyatla sunmak, oyuncuların hiçbir oyundan mahrum kalmamasını sağlamak ve kaliteli hizmet vermektir.

Vizyonumuz, Türkiye'deki oyunculara en yeni oyunları, en ucuz şekilde sunmak ve Türkiye'deki oyunculuk kalitesini arttırmak.



Sıkça Sorulan Sorular

Size Güvenebilir miyim?

Mağazamızın misyonu ve önceliği tamamen müşteri memnuniyeti odaklıdır. Senelerdir mağazamızda yüzlerce mutlu satışlar gerçekleştirdik, İnstagram sayfamızdan veya mağazamızdaki ürün yorumlarından müşteri memnuniyetlerimize göz atabilirsiniz En ufak sorun yaşamamanız için gerekli bütün önlemler ve memnuniyetiniz garanti altına alınmıştır.

Ürünlerin Garanti Süresi Nedir?

Hesap satın alınmadan önce, Ürüne göre değişen garanti süresi verilir. Garanti süreci içerisinde mağazamızdan kaynaklı bir sorun yaşarsanız, hemen yeni ürünle değişim yapıyoruz. Sizi kesinlikle mağdur etmiyor, 3. şahıslarla muhatap etmiyoruz.

Hesaplar Neden Ucuz?

İkinci el hesapları satıcılarımızdan toplu şekilde alıp, en ucuz fiyatlara indirerek sizlere satıyoruz.

Nasıl Ödeme Yapabilirim?

Ödemelerinizi sitemiz üzerinden Shopier Güvencesi İle ile bütün bankalardan güvenli alışveriş alt yapısıyla kolayca yapabilirsiniz.

Hesaplar Neden Ömür Boyu Garantili Değil?

Diğer mağazaların yaptığı gibi, Kimseye ömür boyu garanti verip kandırmıyoruz. Çünkü ömür boyu garanti diye bir şey yok, tamamı ile yalan ve ticarete ters bir garanti süresidir. Bu yüzden hesaplarımızı, ürüne göre değişen garanti süresi ile sizlere ulaştırıyoruz.

www.leontag.com