-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemde telifli görselleri telif sahibinden itiraz gelmediği sürece kullanabilir miyim? AdSense için bir sorun olur mu? Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Size mesaj veya mail atıp kaldırın demeleri gerekli değilmiş. Direkt olarak şikayet edebiliyorlar. Mail beklerken emniyetten ifadeye çağırılabilirsiniz yani. Sistem bu şekilde imiş telif konusunda. Ben de yeni yeni öğreniyorum bunları, ifade vermeye gittiğimde öğrendim.
Tabi resim konusunda telif yiyeni hiç görmedim ve denk gelmedim. Genelde müzik, film, dizi vs. tarzı şeylerden telif geliyor. Resimlerle pek uğraşan yok ama olmayacağı anlamına da gelmiyormuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer kullandığın resimlerin, bulunduğu konum yüklenme amacı bir ticaret konusu ise telif yersin ama genel paylaşım sitelerine yüklenen resimlerin kullanımı konusun da öyle ahım şahım telifler yok. Aslında paylaşan kişiye kalmış bir olay bu ama resim konusun da genel bir durum kimse telif atmıyor, eğer paylaşılan resimin ticari bir amacı yok ise.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullandığım resimler yabancılar tarafından üretilmiş olsa bile şikayet edebiliyorlar mı? Haber siteleri felan her türlü resimi kullanıyorlar. Garipsiyorum bu durumu.