-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer paylaştığın resim ve videolar sana ait değilse, kendine ait gibi göstermek yasal olarak suç. Bunu bilerek bu işe girişmelisin bence.
Yani benim paylaştığım resim ve videoyu sen alıp Paylaşım yaparken Kendi logounu koyarsan suçtur bu. Bakma internette bu şekil de paylaşım yapanlara şahsen bana ait bir videoyu izinsiz bu şekil de kullanan birine denk gelirsem dava açıp hem yayından kaldırıp hem de ücret talep edebilirim.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konu ile alakalı yorum yaptım zaten. Neresini anlayamadım bilmiyorum ama. Anlamak işine gelmedi sanırım. Sen bana ait bir videoyu kendi sitende kendi logounu koyarak paylaş bakalım ne oluyor. Bu işler öyle logo koyayım paylaşım yapayım başkaları da paylaşım yaparken sitemin sayfamın adı reklam olur düşüncesi ile olmuyor. Yapanlar var evet ama bu işler yasal değil bunu anlatmaya calısıyorum sana ama keyfin bilir. Umarım bir gün benim video ya da resimlerime denk gelmem
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@gokhangok ilk mesajı okudum senin anladığın gibi anlamadım. konuyu saptırmışsın biraz. seobayi haklı. adam kendi paylaşımlarını yaparken, logoyu nasıl koyarım diye soruyor. sen ise olayı başka yönünden anlatıyorsun. logoyu nasıl ekleneceğini biliyorsan yaz. adam kendi içeriklerini soruyor. hadi diyelim başkasının paylaşımını alıp yaptı diyelim ki sorusu da bu yasal sorun olur mu diye değil ???? kendisini ilgilendiren bir durum. kimin ne paylaşım yapacağı kişiyi ilgilendirir. onun için bırakın herkes isteği gibi istediğini yapsın. cezalık bir durum yaşarsa cezasını çeker. ne soru bu? nede cevap bu?
gokhangok ayrıca bilgilendirme yapmışsınız teşekkür ederiz. konuyu burada kapatın. Seobayi aynı şey bana da lazım. nasıl yapılır öğrenebildiniz mi ? bilen birisi yoruma yazsa da herkes aradığı sorunun cevabını bulsa :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben picsart, canva, kinemaster, gibi çeşitli uygulamalardan sayfamın logosunu videonun üzerine koyabiliyorum ve isteğe göre saydamlığınıda ayarlaya biliyorum. Üste yazmış olduğum 3 uygulamadada bu özellik var. Fakat picsartda bahsettiğiniz özellik ücretlidir. Canvada tamamen ücretsiz. Kinemasterdan yaptığınız taktirde kinemaster'un kişisel logosuda videonuzun sağ altında çıkar.