-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar selamlar,
Google domains’den sabah Eposta gelmiş, Türkiye için artık aktif olmuş. Sanırım reg ücreti 75 tl den başlıyor diyor. Elimdeki tüm domainleri transfer edeceğim, tecrübelerimi tekrar aktaracağım.
Hi there,
You asked to be notified when Google Domains becomes available in Turkey, and today’s that day. Now you can buy a domain name and power your site with Google.
Whether you’re interested in a new domain or want to transfer an existing one, Google Domains offers:
Speed. Security. Support.
Get the speed and security of DNS servers that run on Google infrastructure. Plus, timely support.
More endings. More options.
Describe your business with more than 300 domain endings, from .com and .net to .cafe and .design.
Simple pricing. Extras included.
Domains start at 75 TRY a year and include email forwarding, privacy protection, one-click DNSSEC, and Google 2-step verification.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Evet transfer de 75 TL deniyor ancak +kdv var mı acaba onu göremedim. Direkt onaylar için vs mantıklı görünüyor belki bunun dışında kıyak yapar google indexlemeler için vs :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu günlerde almak istediğim bir alan adı var. Google'dan mı yoksa farklı bir yerli firmadan mı almamı tavsiye edersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
neden illah böyle işler peşindesiniz acil durumlarda peki destekleri varmı şahsen ben türkiyedeki kanunlar çerçevesinde olan firmalar ile çalışmayı seçerim çünkü google diyelimki domaininize el koydu yada birşey çıktı nasıl bir dava açarsınız veya açtığınız davalar yurt dışı olduğu için kaç ay kaç yıl sürer bunları düşünerekten herkes yola çıksın