lostyazilim
tr.link

%100 Aktif Çekiliş Takipçisi | 1-3k 25₺ / 3-5k 50₺ | Son Yerler !

5 Mesajlar 801 Okunma
acebozum
tr.link

gmymedya gmymedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2020
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İnşaat Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı işler dilerim, takipçisi oturmuş çekiliş hesabımla "Deli mi ne ve Çağrı Taner" çekilişine giriyorum, bu çekilişten gelen aktif kitleyi hesabınıza yönlendiriyorum. Gönderim boyunca hesap sahibi olarak benimle muhattap olacaksınız, herhangi bir aracı vs olmayacak. Alttakilere ek olarak api isteyen arkadaşlara 1.000 takipçi hizmeti sağlamaktayım. Toplu satışlarda indirim mevcuttur.

Hiç bir şekilde bir aracıyla değil bizzat benimle ticaretinizi gerçekleştireceksiniz.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgilendirmesi için whatsappdan iletişime geçebilirsiniz. (554 339 08 4beş)
ya da gmymedya.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz.

elektronikssl
webimgo

guvwe guvwe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 3 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
daha detaylı bilgi alabilir miyim kaç k takipçi garantisi veriyorsunuz hesabınız ismi ney

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii

aspetbiebs aspetbiebs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 210 / 77
  • Ticaret 13, (%100)
Aynı şekilde yukarıdaki arkadaşın belirttiği detayları ben de alayım ve 15k takipçi için fiyat lütfen

ocalburakdurmus ocalburakdurmus E-Ticaret Yöneticisi Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 0 / 243
  • Ticaret 1, (%100)
Geçenlerde *** da bir arkadaşın çekiliş konusuna şikayet bırakmıştım. Ücret iadesi aldık kendisinden. 3 gün de banlandı arkadaş. Genelde çekiliş yapan kişilerin aynı hataları yaptığını görüyorum. Öncelikle infografik içerisinde bot takipçi gönderilmediğini beyan etmişsiniz. Bunu yazmanız sizin de sektördeki kişilerin verdikleri vaatleri yerine getirmek için bot kullandığını biliyor olduğunuzu gösteriyor. Bu konuda Instagram çekiliş **************lığı adında bir yazı yayınlamıştım. İçerisinde çekilişe katılacak arkadaşların dikkat etmesi gereken noktalar yer alıyor. Merak edenler bir göz atabilir.

Takipçileriniz gerçek mi değil mi anlayabiliyorum. Gerçek olduğuna güveniyor iseniz düzenli olarak çekilişlere katılıyorum müşteri hesaplarından. Danışmanlığını yaptığım firmalara vasat takipçi gitsin istemem. Eğer çekilişinize güveniyor iseniz alım yapabilirim.

wmaraci
wmaraci

81137 81137 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 01.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1185
  • Beğeniler 211 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
hesaplar profil resimli türk değil mi ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği