Batuhan adlı üyeden alıntı
İsimTescil ile hiç muhattap olmayın, stajer mi çalıştırıyorlar nedir rezalet destek sistemi var, hele şu sıralar. İsimtescil 14 gün süre veriyor sanırım, aslında bildiğim tüm sağlayıcılar 14 gün süre veriyor. A bu arada alanadı düştüğünde yine alınamıyor bir süre, yurt dışı firmasından yüksek bir fiyatla yeniden regletilebiliyor.
Hayatımda en çok pişman olduğum fakat mecbur olduğum bir firma varsa o da isimtescildir. Destek sistemlerinde ki adamların hiçbiri bilgisayar mezunu değil, isterseniz kendinizde sorabilirsiniz. Hatta ve hatta destek hattından biri bana ulaşamamış bunun için facebook'dan arkadaşlık isteği yollamış, adı Murat. Bazı yetkilileri ise 15-16 yaşında, hepsini facebook üzerinden tanıyorum.
Daha önce bir üst pakete geçmek istediğimde kredim yeterli diye düşünmüştüm fakat kdv dahil olunca sadece 0,47 krş'luk bir ödeme için hesabımı açmadılar ve ben bu ödeme için tekrar bankaya 5 TL yatırmak zorunda kaldım.
Olaydan önce telefonla görüşmek için aradığımda ise muhasebede Nuray isimli yetkili bir "bayan" ile görüştüm. Durumu izah ettim, samimi ve açık güzel bir şekilde konuştum. Nuray hanım neredeyse telefonda beni dövecekti. Bana söylediği söz aynen bu şekilde "3 kuruştan kimse ölmez yatırın bizide kendinizide zor duruma sokmayın" tabi bu sözü bağırarak söylüyor. Bu sözden sonra telefon yüzüme kapatıldı ve gözümde büyülttüğüm koskoca İsimTescil firması dediğim firma artık benim için yoktanda öteydi. Daha sonra muhasebecilerinin düz lise mezunu olduğunu ve muhasebecilik hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını öğrendim.
Daha önce hiç bir zaman ticketlerim silinmemişti, fakat yetkililerden Nuray hanımı şikayette bulunduğumda ticket tamamen silindi ve bana böyle bir ticket oluşmamış denerek bilgi verildi.
Siz siz olun, isimtescil gibi bir kuruluşu muhattaba almayın.
İlgili şikayetlerden bir kısmını bulabilirsiniz.
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/isimtescilnetEk Olarak: Ekstradan o domain düşmez. internetsinemasi.com'u yaklaşık 2 yıldır bekliyorum fakat sahibi olmamasına rağmen giderek süresi uzuyor.