ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Aslında sanada bir yandan çevrendekileri tanıma fırsatı doğuyor. Diş telin ile alakası seni üzecek söylemlerde bulunanları hayatından rahatlıkla çıkarabilir gerçek yüzlerini görebilirsin. Emin ol bu fırsat bir daha eline geçmez iyi değerlendir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
2 yıl boyunca diş teli kullandım ve neden bu zamana kadar taktırmadım dedim şuan da arkadaki telleri çıkartmak için diş çimden randevu alacağım ve tedavinin sonuna geleceğim 3 yıl civarı oluyor :D ancak diş yapısı çok önemli süre ona göre uzalıp kısalıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaklaşık 1.5 yıldır dişimin önünde metal diş teli kullanmaktayım. Açıkçası görüntü bakımından hiç kötü durmuyor. Bir süre sonra zaten alışıyorsun ve gerçekten güzel durduğunu düşünmeye başlıyorsun. Kimsenin diş teli var diye ön yargıyla yaklaşacağını düşünmüyorum aksine sağlığına ve dış görünümüne önem veren bir insan şeklinde algılanılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Herkese teşekkür ediyorum hala tavsiyelere-önerilere açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaş konuyu hortlatmış. Umarım yaptırmışsınızdır, zira Korona sebebiyle maske ile adaptasyon sürecini atlatmış ve de tedavide 6.ayda olurdunuz :)
iyi.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benimde öndeki dişlerim su tavşan dişleri mi ne diyorlar onlar üst üste alltakiler ve ustekiler komple içeri doğru eğik bende yaptırmayı düşünüyorum ama bu bakış açın psikolojik olarak neden etkileyecek seni onu anlamadım ? Gorusmeden kastın iş görüşmeleri ise disinde tel var diye almayacaklar mi yada bir arkadaş görüşmesi disinde tel var diye dalga mı geçecek hadi geçsin nolacak 2 sene geçer durur . Yada ne bileyim başka ne olabilir ki ? Bu hali mutlaka cirkinki yaptırmak istiyorsun en fazla 2 sene daha çirkin olsun ama sonrasında yapacağım gülüşleri düşün ben utanıyorum gülerken çirkin bir gülüş oluşuyor çünkü yüzümü çekiyorum yada elimi ağzıma goturup kapatıyorum ama sırf bu gülüş için yaptırmayı düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu takipteyim. Bende de böyle bir sorun var
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Herkese çok teşekkür ederim tedavinin 5.ayındayım gayet güzel bir noktaya ulaştım ki zaten korona virüs nedeniyle pek dışarı çıkmıyoruz herkese yanıtlarından dolayı çok teşekkür ederim taktırmayı düşünen arkadaşlar imkanları varsa benım gibi araştırdıktan sonra direk tedaviye geçebilirler ben gayet memnunum. Konu kilit.