Merhabalar sistem kodlaması bana aittir geliştirme ve açıklarda kapatmaya bugune kadar destek çıkan arkadaşlar var ise teşşekürlerimi sunuyorum kullanıcak arkadaşlar sadece teşekkür bırakırsa çok sevinirim sistemi satmak kesinlikle yasaktır.
Özellikler:
Gelişmiş Login & Register
TeamSpeak 3 Yönetim
TeamSpeak 3 Sunucu Düzenleme
Kullanıcı İşlemleri (banlama, poke atma, sunucudan atma)
Kullanıcı Yetkileri (imbot yetki, normal yetki, yetki kodu oluşturma)
1 den fazla ts3 ekleme
TSDNS Sistemi
Ban Listesi
Kanal oluşturma
Kanal işlemleri
Hazır oda sistemi
Yedek alma sistemi
Rank sistemi (üye, müşteri)
Satın Alma Sistemi
Kurulum;
dosylaları public_html içine atın daha sonra veri tabanı oluşturun bunları config.php içiresine girin veritabanını aktarın ve veri tabanını içinde bulunan ( bayi ) kısmına sunucu bilgilerini girin eğer ücretsiz hizmet vericekseniz register.php dosyasının içinde bakiye= yazar oraya istediğiniz bakiyeyi girebilirsiniz !
eğer satin almada düzenleme yapılıcaksa satinal.php ile eror.php aynı anda çalışıyor yani bir müşteri kayıtlıyken ts3 iport yok ise eror.php gösterir slotlar fiyatları belirler mesela bir müşteri 128 kişilik aldıysa fiyatı ona göre yazmalıdır satinal.php içerisinde zaten en üste slot kısımları mevcut ts3 kurarkende isimleri vs değiştiriceksiniz satinal.php günceleldiğiniz zaman eror.php dosyasınıda güncelleyin !!
Not:
sistemde ekstra PayTR ve Fatura sistemi isteğen arkadaşlar olursa özelden ulaşsın fiyat ile ilgili konuşabiliriz.
İndirme Linki: TIKLA
SQL Dosyası : TIKLA
Viüs Total : TIKLA
Zip Şifre : www.***.net
İletişim;
whatsapp : 0850 885 1682
mail : info@serveralan.com