-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba,
Ben yaklaşık 6 ay önce fln site açmıştım. Siteme 3, 4 ay ara verdim ve şimdi yeniden yazı girmeye başladım. Google Search Console'da dizine ekleme özelliği devre dışı bırakıldığından dolayı da yazılarım Google'da çıkmıyor. Hitlerim neredeyse hepsi Facebook hiti. Son 24 saattaki hit kaynakları,
Facebook = 400
Google = 15
Pinterest = 2
Diğer = 150
Benim asıl sorum ise, bu sebepten dolayı ban alma ihtimalim var mı? Birkaç yazı okudum, herkes farklı bir şey söylüyor.
Facebook hitinden dolayı eğer ban alınsaydı, Facebook'ta paylaşmak yasak olurdu değil mi? Ayrıca bazı arkadaşlar organik hit aldıkça indexlenir yazılar diyor. Yazılarım index almadan nasıl organik hit alsın ki 😁
Cevap yazarsanız sevirinirim..
İyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense açısından sıkıntı olabiliyor organik hitin üzerindeyse onun dışında sıkıntı olacağını sanmam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sıkıntı olmaz amma facebook birgün ban larsa o zaman elde hiçbirşey kalmaz . Tek kaynaktan beslenmek çok mantıklı değil . Neden indexlenmediğini çözmek ve diğer arama motorlarına eklemek siteyi daha mantıklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
1- sosyal medyada paylaşmazsanız indeks almanız çok gecekir
2- google bizim sitemizin sahibi değil, sizce Sözcü gazetesinin googlea ihtiyacı var mı? Facebook akışından dolayı adsenseniz %99 kapatılır, anxak sitenize hiç bir şey olmaz.
Sonuçta siz facebooktanda olsa tıklandıkça, zaten otomatik olarak google da yükseleceksiniz. Ama yazdığınız 150 değil 1.000 2.000 ziyaretçi gelince olacak bu.
Bazen çok ilginç başlık bulur yazıyorsunuz google 1. Sıra oluyor eyvallah. Ama bu kelimeyi kimse aratmazsa size yaearı sıfır olur. Öyle google da 1. Sırada 60 70 makaleniz var diye yükselemiyorsunuz. Her sitenin de milyonlarca rakibi var.
Bence devam edip sabrederseniz, yedek adsensede oluşturursanız sıkıntı olmayacaktır. Ancak bu yazdıklarım .com tarzı siteler için blogspot vs bilmem ben.
Herkese iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal trafik organik trafikten yüksekse adsense banlanır. Tecrübe ile sabittir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-