lostyazilim
tr.link

Web Sitesinin Alt kısmındaki Yer Sağlayıcı Kanunu

3 Mesajlar 607 Okunma
lstbozum
tr.link

Bayzekk9a Bayzekk9a WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım Öğrencisi
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 12 / 41
  • Ticaret 0, (%0)
Dostlar selamlar genellikle web sitelerinin altında bir kanun maddesi görüyorum.Yer sağlayıcı olarak görevlidir sorumlu değildir vs. şimdi bu kişiler telifden sorumlu değilmi detay nedir.

Yaşasın Açık Kaynak
Kişisel BLOG www.enesdenemeler.blogspot.com
wmaraci
reklam

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)
Sanmıyorum. Hosting tarzı firmalar için geçerli olabilir ama onlar bile korkudan sürekli kontrol altında tutuyor müşterileri içeriklerini. Mesela film dizi siteleri, adam kendine site açıp film dolduruyor, sonra ben yer sağlayıcıyım ben paylaşmadım üyeler paylaştı ben de izin veriyorum mu diyecek. Dese bile zaten şikayet edenler paylaşan kişiye ait bilgileri siteden talep ediyor. Sitenin isminde de film indir izle vs. yazıyor ve site film dolu :) ufak tefek sitelerde yemezler o uyarıyı. Anca youtube instagram gibi kurumsallaşmış sitelerde inandırıcı olur ama onlar bile şikayetlerle uğraşmamak için kendi tespit ettikleri ihlalleri kaldırıyorlar düzenli olarak. Yoksa davalarla başka türlü başedilmez. Benim sosyal ağ sitemde youtube iframe koduyla şarkı paylaşılmış diye gittim ifade verdim. Sitenin sosyal ağ olduğu belli, paylaşan kişinin profili var, sitenin her yerinde de o söylediğiniz uyarı var, kayıt sayfasnda, giriş, hakkında, iletişim sayfasında vs. Ama keyfimi kaçirdilar sonuçta.

Bayzekk9a Bayzekk9a WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım Öğrencisi
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 12 / 41
  • Ticaret 0, (%0)
Anladım hocam bizi kapsamıyor o zaman teşekkürler.

Yaşasın Açık Kaynak
Kişisel BLOG www.enesdenemeler.blogspot.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al