-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostlar selamlar genellikle web sitelerinin altında bir kanun maddesi görüyorum.Yer sağlayıcı olarak görevlidir sorumlu değildir vs. şimdi bu kişiler telifden sorumlu değilmi detay nedir.
Yaşasın Açık Kaynak
Kişisel BLOG www.enesdenemeler.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sanmıyorum. Hosting tarzı firmalar için geçerli olabilir ama onlar bile korkudan sürekli kontrol altında tutuyor müşterileri içeriklerini. Mesela film dizi siteleri, adam kendine site açıp film dolduruyor, sonra ben yer sağlayıcıyım ben paylaşmadım üyeler paylaştı ben de izin veriyorum mu diyecek. Dese bile zaten şikayet edenler paylaşan kişiye ait bilgileri siteden talep ediyor. Sitenin isminde de film indir izle vs. yazıyor ve site film dolu :) ufak tefek sitelerde yemezler o uyarıyı. Anca youtube instagram gibi kurumsallaşmış sitelerde inandırıcı olur ama onlar bile şikayetlerle uğraşmamak için kendi tespit ettikleri ihlalleri kaldırıyorlar düzenli olarak. Yoksa davalarla başka türlü başedilmez. Benim sosyal ağ sitemde youtube iframe koduyla şarkı paylaşılmış diye gittim ifade verdim. Sitenin sosyal ağ olduğu belli, paylaşan kişinin profili var, sitenin her yerinde de o söylediğiniz uyarı var, kayıt sayfasnda, giriş, hakkında, iletişim sayfasında vs. Ama keyfimi kaçirdilar sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam bizi kapsamıyor o zaman teşekkürler.
Yaşasın Açık Kaynak
Kişisel BLOG www.enesdenemeler.blogspot.com