-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese iyi akşamlar, sizlere bir sorum olacaktı; bildiğiniz üzere sadeceon ve bionluk gibi siteler, freelancer siteler. Merak ettiğim bu sitelerde SEO uyumlu makale ilanlarına acaba talep oluyor mu? yani düzenli bir şekilde bu ilanlar ile para kazanabilir miyim? (SEO uyumlu makale ilanları ) Deneyelimli olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam merhabalar, inanın çok ölücüler var ve ben illalah ettim. Eskiden iyiydi ama artık hiç tadı yok. Ki %20 komisyon kesiyor atıyorum 100 liralık iş yaptın 80 tl si senin.
Geçen ay bir alıcı ilanı gördüm adam 100 kelimesi 0.50 kuruştan sınırsız içerik alınacaktır demiş. Adam 100 kelimesi 50 kuruşa içerik istiyor. Bulursan öyle birini ben senden 75 kuruşa satın alayım içerik diye yazdım.
Gerisi sende...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Hosting solution
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadeceon çok aşırı derecede komisyon kesiyor. Örnek veriyorum 80tl'ye logo tasarımı ilanı koyuyorum, müşteri sipariş geçerken +15tl sadeceon'a işlem ücreti ödüyor toplam 95tl oluyor benim hesabıma geçen para ise 25tl :) Yapacaksanız bionluk'ta iş yapın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
0.50 ile makale veren insanlar olduğu için herkes ölücülük peşinde. 20-30TL ye wp kurulumuu yaptırıp + düzenleme yaptırmak isteyen ilan gördüm ben.
webmaster forumları yada bionluk gibi freelancer çalışabileceğiniz platformlardan ticaret için uzak durun derim bunun gibi hizmetler için.
ingilizceniz varsa yurtdışına satış yapın.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.