-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar 3 kez başvurdum adsense ye kabul edilmedi. Neden kabul edilmediğini de açıkçası bilemiyorum. Sitede geçersiz tıklama veya trafik kaynaklarından yana bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bilen arkadaşlar siteyi bi incelerse sevinirim.
www.hasfikir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zengin içeriklere sahip değil. bol bol makale yayımla özgün bir şekilde.
günlük kaç hit alıyorsun?
tulparav.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim siteyi 38. De onayladilar 3 ay sürdü. Şans kader.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Biraz daha içerik gir bir kaç kategoride içerik az en az 10 içerik olsun
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
dnzblg adsenseden onay alabilmek için 10 adet özgün, uzun ve kaliteli makale yazmanız yeterli, bunun dışında sitenizin gerekli kriterlere uyuyor olması lazım. Örnek olarak gizlilik politikası, kullanım şartları vs sayfalarının aktif ve düzenli bir şekilde olması gerekmektedir.
https://blogarsi.com adlı blogger sitem için 1 ayda aldım ben adsenseyi ve daha bir çok site için aynı şekilde.
Poyraz Media İnc. ☑️ Poyrazmedia.NET Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
mucosoft bu şekilde onlarca sitem var onay alan hemde hiç uğraşmadan. Ayrıca daha önce buradaki bir çok arkadaşın sitesinede adsense onayı aldım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Poyraz Media İnc. ☑️ Poyrazmedia.NET Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya arkadaş anlamıyorum özgün makale yaz diyenleri ve makale yetersiz diyenleri. Benim sitede 2 adet makale varken aldım ben onayı.
2. denemede aldım. ilk denemede eksik sayfalar (gizlilik, hakkımıda gibi sayfalar) yüzünden alamamıştım. Düzelttim gönderdim onayı verdiler.
Adsense onayı alamayan arkadaşlarda neden red yediklerini söylerlerse yardımcı olacak arkadaşlarda ona göre bilgilendirme yaparlar.
http://www.ilgikolik.com
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Sitenizde 1000 içerikte olsa şuan için içerik yetersizdir. Çünkü ana elementlere bakıldığında sitenizde reklam alacak yer gözükmüyor. Sitenizin içerik oranı çok düşük sadece başlık ve resim var bir kaç parçada açıklama olması gerekiyor. Temanız yanlış seçim bir kaç günlüğüne adsenseden kolay onay alabilecek bir temaya geçin. Siteniz footer doluluk oranı düşük. Sitenize organik hiç ziyaretçi gelmiyor. Çünkü index sayınız 60. Devamlılık yok çünkü 1 gönderi nisanda index almış 1 gönderi temmuzda aradaki ayların indexleri yok içerikler günlük girilmemiş. Robots.txt yapılandırılması yok. sitemap.xml kötü ayarlanmış.