-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam tasarımda link yok, başlıklarda, üst menüde, kategorilerde ve yazı bilgilerinde link yok. Ve link eklendiğinde ki mecburen link olacaktır oralarda; yazının şekli deişir.
Altı çizili mavi hal alır tabi css ile düzenlenmediyse ki düzenlense linkli olurdu diye tahmin ediyorum şu an. Css döken kişiye bildirirseniz düzenlemesi iyi olur :)
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
Kin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
İnsanları Beleşci Yapmayalım.Kullanacak Arkadaşlar Düzenlesin. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşın elinden bu kadar gelmiş demekki , parayla yapmıyor ki kusursuz bir iş istiyorsunuz.Armut piş , ağzıma düş kafasında heralde bu arkadaşlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar ne alakası var beleşçilikle armut piş ağzıma düş ile?
bende ücretsiz olarak bir tasarımı css'e döktüm, fazla fazla eklemeler yaptım. Şimdi buna beleşçilik diyorsanız, benimki enaylik mi oluyor? Fazla yaptım diye enayi mi oluyorum?
O yorumum tamamen bilgilendirme amaçlı, bir şeyler öğretme amaçlı.
Arkadaşın elinden bu kadar gelmiş demekki
Demişsiniz, işte bunun için bir şeyleri güzel dille öğretmeye çalışıyorum. Yani eksiği varsa yardımcı olalım.
"Arkadaşa öğretirseniz, bilgilendirirseniz tabii ki yapar" demek yerine dediğiniz şeye bakın...
Bana biri "Siz yapıverin" veya "Yapar mısınız?" Hiç olmadı "Sen yapıver/düzeltiver biz kullanalım" deseydi seve seve yapardım teslim ederdim. Art niyetlisiniz, açık ve net.
İnsanları Beleşci Yapmayalım.Kullanacak Arkadaşlar Düzenlesin.
Kimse bu işi bilmek zorunda değil, onlarca kişi bu işi öğrenmek için wmaracinda. Bilmeyenler, öğrenme çabasında olanlar bu gibi ücretsiz başlıklardan yararlanmakta. Kimseye "Al bu kadarı benden sen devam et, bitir kullan işte." denmemeli.
Ve kanımca bir işe başlandıysa adam gibi bitirilmeli, bitirilemiyorsa yardım alınıp yine o iş tamamlanıp, bitirilmeli. "Sen yapar mısın" demek çok mu zor? Neden basite kaçıp "İnsanları Beleşci Yapmayalım.Kullanacak Arkadaşlar Düzenlesin." diyorsunuz?
Armut piş , ağzıma düş kafasında heralde bu arkadaşlar.
Yüzlerce kodlamam/tasarımım nasıl olmuş gibi başlıklar var. Hepsinin altında onlarca eleştiri var. Neden? daha iyi ve sağlam bir iş çıkması için. Bende temanın sağlığı açısından bu yorumda bulundum. Ve sizin dilinizden konuşayım; Bu kafayıda sadece bu konuda gördüm.
Hadi iyi forumlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim.
Gerekli bölümlere linkler verilmiş ve css dökümanı buna uygun olarak düzenlenmiştir.
Yine bir hata çıkar ise bana ilettiğiniz takdirde gerekli düzenleme yapılacaktır.
İyi Çalışmalar.
pinokyo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-