-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yıllardır alantron ve natro kullanıyorum. Daha önce de web sitelerimizi yapan arkadaşlardan hosting dahil hizmet aldığım için hostingle pek alakam olmamıştı.
Pandemi sırasında açtığım bir site için güzelhosttan sınırsız paket aldım. Ardından bu hosting altında iki site daha açtım. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sitelere trafik geldikçe yavaşlama oluyor gibi. Bir de paket bayi paketi olmadığı için tüm siteler aynı klasör altında alt klasör olarak saklanıyor.
Karışıklığa yol açmamak için sonradan açtığım iki siteyi ayrı ayrı sınırsız hostlara taşımayı düşünüyorum. Burada araştırma yaparken Odeaweb’e denk geldim. Paketler gayet uygun fiyatlı.
Ana sitenin günlük trafiği şu an 1k-3k arasında. Diğer bir site günlük en fazla 100 hit görüyor. Son siteyi ise zaten daha yeni açtım.
Odeaweb’in paketleri maliyet açısından gayet uygun geldi. Sizce nasıldır? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Odeaweb’e geçmeli miyim yoksa güzelhost sınırsız tek pakette kalmalı mıyım?
3 site, tek bir 1core cpu ve 2gb ramde kasar gibi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Odeaweb iyidir ben sunucu hizmeti aldığım gibi hosting paketlerini de kullanıyorum.
Ayrıca tavsiye ettiğim site sahipleri son derece memnunlar.
Bir deneyin derim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun süredir odeaweb kullanıyorum çok memnunum. Site de çok hızlı çalışıyor. Destek sistemi de bi o kadar iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rootz
Rootzilla
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir yıldan fazla bir süredir VDS hizmetini kullanıyorum. Destekleri de çok iyi herhangi bir sorun yaşamadım. Öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 yıla yakındır odeaweb kullanıyorum sitemi girip kontrol edebilirsiniz. Hizmet ve destek 10 numara... az kaldı 1 sene daha uzatacağım...
Oppo Kullanıcı Platformu - ColorOS Türkiye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sürekli kesinti yaşarsınız gün içerisinde en az 4 garantisi veriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrenci ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıllarca natro kullandıysanız başka firmalarda pişman olma şansınız yok.Resellere geçmeyecekseniz firma değiştirmenizinde bir manası yok, zira guzel.net kalitesine her firma ulaşamaz.Resellere geçmeyi deneyin hangi firmaya seçerseniz artık.
Hiçbir başarı rastlantı değildir, rastlantıysa zaten başarı değildir.