Arkadaşlar ben ve ekibimdeki tüm arkadaşlar elimizden geldiğince SEO, WordPress ve E-Ticaret ile ilgili konularda bilgilendirmeler yapmaya çalışıyoruz. Şahsen 2020 yılında malum Covid-19 salgını yüzünden eğitimlerime ara verdim. Bizde bunu fırsat bilerek ekip olarak Akil SEO’da dahil olmak üzere 4 projeye odaklandık. Allah’a şükür ilk projemiz olan Akil SEO ile karşınızdayız.

Nedir arkadaş bu Akil SEO, orada bir milyoncu gibi tekleme tekleme koymuşsun diyenlerinizi duyar gibiyim

Evet tam olarak bir milyoncu gibi tekleme tekleme koyduk her şeyi, bir yandan da sırf adet yerini bulsun yok denilmesin diyerek toplu paketlerimizden de serpiştirdik. Ben buna çok karşı olsam da Şafak hocam uğraştırma bizi diyen sevgili tembel müşterilerim ile adet yerini bulsun kanka diyen dostlarımın sözünü dinledim ve koyduk.

Nedir bu Akil SEO diyecek olursanız; Akil SEO bir WebSiteTR markasıdır. WebSiteTR içinde bağımsızlığını ilan etmiş diğer yazılım ve SEO ekiplerine siz bildiğiniz yolda devam edin biz düzeni değiştirmeye karar verdik diyen asi bir güruh. Bende WebSiteTR kurucularından biri olarak bu güruha gaz vermek yerine NOS bağlatarak ne duruyoruz, vakit eylem zamanı diyerek girdik bu yola…

Akil SEO internette sayısını artık sayamadığımız kadar çok olan içeriği sabit ve standartlaşan paketlere isyan hareketidir. Arkadaş ben bunların hepsine mecbur muyum diyenlere hayır arkadaş mecbur değilsin diyoruz. Senin 3 makale, 10 facebook imleme, 10 twitter imleme bilmem ne bilmem ne paketine mi ihtiyacın var yoksa 300 – 500 paketlerinden siteni rokete koyup hooop gezegenler arası yolculuk paketlerine mi ihtiyacın var karar veremiyorsan yada yetersiz geliyorsa buyur burada kendi paketini kendin oluştur diyoruz.

Birçok hizmet veren arkadaşımızın savunduğu görüş olan ama herkes neye ne kadar ihtiyacı olduğunu bilemez sorusuna tek bir cevabımız var… Peki sen neden insanlara 50 farklı paket sunuyorsun o zaman? Her site sahibi ve bu işlerle uğraşanlar neye ihtiyacını biliyorlar. Bu insanlarda artık birbirinin fotokopisi olan paketlerden sıkıldılar ve haklılar… Ben de hep webmaster forumlarında hem de web sitelerinden satış yapanların vize dönem soruları fotokopisi içerik aynı sadece ambalaj farklı paketlerden sıkıldım…

Akil SEO sadece bir backlink satan sayfa değildir. WordPress, Opencart, mobil uygulama ve daha birçok ihtiyaç duyacağınız iş dalında hizmet vermektedir. Akil SEO, PayTR ödeme yöntemi kullanarak güvenli bir ödeme seçeneği sunduğu gibi taksit imkanı da sağlamaktadır. Akil SEO yapmış olduğu satışlar faturalandırılarak verdiği tüm hizmetlerin vergisini ödemektedir. Sizde karşılığında aldığınız fatura ile giderlerden düşebilirsiniz.

Akil SEO, aynı zamanda bir eğitim grubudur. 05.01.2021 tarihinden itibaren açacağı Youtube kanalı ile her bir sosyal medyanın özelliğini – amacını – kullanımını vb, makaleler, Google güncellemeleri, WordPress, Opencart, Mobil uygulamalar ve daha bir çok konu ile ilgili bilgilendirmeleri ve takılacağınız tüm soruların cevaplarını burada paylaşacak. Yapacağımız canlı yayınlar ile direkt olarak bilgileneceksiniz. İlave olarak Akil SEO Skype hattı ve info@akilseo.com mailinden en hızlı şekilde cevaplar alabileceksiniz.

Yeniliklerimiz devam edecek bunun için çalışıyoruz. Eğer fikir, öneri ve görüşleriniz olursa lütfen Skype yada mail adresi üzerinden iletişime geçiniz.

Skype & Mail ile yaptığınız tüm görüş, öneri ve fikirleriniz için sürpriz hediyelerimiz olacak bilgilerinize

www.akilseo.com


Akil SEO ekibi adına

Şafak BAYKAL
SEO & WordPress Uzmanı