-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba. Bu softexen.com kimin? Sitemin yazılarına link vermiş? Tek tek tıklayıp sildim ama başka nerede var nereden görebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kusura bakmayın ama kimin olduğunu bulduğunuz zaman ne olacak çok merak ettim. Ahmet, Mehmet, Ayşe, Fatma, Hayriye sizin için ne ifade edecek.
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bunu yapanın softexen olduğunu sanmıyorum.
Bir çok siteye eklenmiş; alenen! Yani gizli olsa o yapmış derdim ama alenen yazılarda çıkıyor.
Ve çoğu site sahibinin bundan haberi bile yok daha.
Virüs temizleme işlemi yapılması gerekiyor maalesef.
Burada önemli olan husus: mutlaka tüm eklentilerin güncel olmasıdır. Yüksek ihtimal güncelleme yapılmayan bir eklenti nedeni ile açık bulunarak eklenmiş bu link.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunu yapanın softexen olduğunu sanmıyorum.
Bir çok siteye eklenmiş; alenen! Yani gizli olsa o yapmış derdim ama alenen yazılarda çıkıyor.
Ve çoğu site sahibinin bundan haberi bile yok daha.
Virüs temizleme işlemi yapılması gerekiyor maalesef.
Burada önemli olan husus: mutlaka tüm eklentilerin güncel olmasıdır. Yüksek ihtimal güncelleme yapılmayan bir eklenti nedeni ile açık bulunarak eklenmiş bu link.
Bütün eklentilerimi güncel tutuyorum. Dün bir sınav eklentisi ekledim ondan mı geldi ki acaba? Ama onu da sildim zaten? Virüs temizleme işlemini nasıl yapacağım? Yine eklenti ile mi? Php my admin de post kısmını tarattım fakat bir şey görünmedi. Bir de veritabanında watu questions kısmı var bu eklediğim eklentinin kalıntısı olabilir mi? Silsem bir sıkıntı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende bir başka siteyi inceledim, eklenti olarak verdiğiniz eklentiler arasında aynı olan tek bir eklenti kullandığı görülüyor. Cookie Notice eklentisinden kaynaklı olabilir.
Ben bu eklentiyi yüklemedim hiç. Hatta o eklentilerden hiçbiri yok bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
benim siteye de bir link eklenmiş makalenin altına beyaz bir yazı ile gizli bir şekilde ama bu site mi değil mi emin değilim
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd