-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
aviator
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkese merhaba dostlar,
bu ay içerisinde bir kaç defa başvuru yaptım. Daha önce ki reddedilme sebeplerini düzelttim ama yine de başvurum reddedildi.
adresli sitenizde bazı politika ihlalleri saptadık. Aşağıdaki bu sorunları düzeltmediğiniz sürece sitenizde reklam yayınlayamayız. Daha fazla bilgi için İçerik Politikalarımızı görüntüleyin veya Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
Politika ihlalleri nedeniyle reddedildim. Neden reddedildiğini hatanın nerede olduğunu bulamıyorum lütfen birisi yardım edebilir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar
emreunal
Emre Bilişim - Gaziantep
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha fazla bilgi için İçerik Politikalarımızı görüntüleyin veya Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
linkine tıklayınca açılan sayfada hangi politikayı ihlal ettiğinizi söylüyor zaten hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam selam,
şunlar varmı ?
politika yazısı, çerez yazısı, reklam alanı, en az 10 tane özgün yazı, seo puanı %70 in üstündemi , iletişim sayfan varmı ve gmail hesabın yenimi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
aviator
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Gizlilik politikası, kullanım şartları, çerez bildirimi, 15 özgün yazı mevcut
Gmail hesabını site için açtım 3,4 ay olmuştur açalı
Sürenin adresi: havatarafi.com
4 kere felan reddedildim yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü artık ne yapacağımı bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
aviator
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tavsiyeleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim bahsettiğiniz eksikleri hemen düzeltmeye başlıyorum.
Site mayıs ayından beridir açık bazı dönemler çok ilgilenemediğim için düzenli olarak içerik paylaşamadım ama artık haftada bir içerik paylaşıyorum paylaştığım içerikler %100 de özgün