-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YOK
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
youtube burdan gelen bütün izleme saatlerini silmeye başladı benim kanalda.İlk bi saat baya bi izlenim gözüküyor sonra izlenim sayısını bile kesiyor youtube.Beyhude çabalar yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer/ Designer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocalarım elbette değerli yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Fakat sistemimiz saat silinmeme garantili demiyorum bizim sistemimizin açıklamasını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sistemimizin kullanılma amacı, Youtube google yandex ve tüm diğer tıklanmasını istediğiniz linkler için istediğiniz kelime ile üst sıralara çıkmak, daha fazla izlenim ve daha fazla tıklanma sağlamak bu sayede belki önerilenlere çıkmaktır. Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
denicem hocam,teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
elansar adlı üyeden alıntı
Hocalarım elbette değerli yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Fakat sistemimiz saat silinmeme garantili demiyorum bizim sistemimizin açıklamasını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sistemimizin kullanılma amacı, Youtube google yandex ve tüm diğer tıklanmasını istediğiniz linkler için istediğiniz kelime ile üst sıralara çıkmak, daha fazla izlenim ve daha fazla tıklanma sağlamak bu sayede belki önerilenlere çıkmaktır. Saygılarımla...
Sıralama kazandırmıyor düşüş sağladı bıraktım ustam ama güzel program bu sorunlar sizlik değil YouTube ve Google bu işi iyi yapıyor biliyor program olduğunu siliyor işte
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostlar eskiden böyle sistemler mantıklı idi ama şuan faydası yok aksine zararı var çünkü google anlıyor bot olduğunu sizi geri plana atıyor yani en başa dönüyorsunuz bence boş yere emeklerinizi hiç etmeyin kendiniz uğraşın
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu Sistemle Para Kazanmamı açtım çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İşe yarar 4000 saati aktif hale getirirsiniz ücretsiz şuan uğraşıyorum kanal için . :)
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sistem bakımdaydı düzeldi .kayıtlı kullancılara telafi kredisi yüklendi. Bence Kaçırmayın girin deneyin hemen derim