wmaraci reklam
tr.link

Wordpress E-ticaret sitem çok geç açılıyor

22 Mesajlar 3.597 Okunma
acebozum
tr.link

emrealtlr emrealtlr Mühendis, Eğitimci ve Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 115 / 110
  • Ticaret 29, (%100)
- Eklentilerinizin isimleri nelerdir acaba? Çünkü her eklentinin gerekli olduğunu düşünmüyorum. İlla vardır arada gereksiz olan.
- Güzel Hosting'den eğer kullanabiliyorsanız Premium kullanın, çünkü o paketler E-Ticaret için küçük kalabilir, (Tabi yine iyi optimize edilirse ayrı bir durum)
- Wordpress + Woocommerce iyi optimize edildiğinde güzel sonuçlar elde edilebilir.
- Smush eklentisi Prosunu kullanmadıkça pek bir fayda etmez, onu kaldırın, aşağıdaki siteler ile belli optimizasyonları yapabilirsiniz,
( https://tinyjpg.com/ , https://imageresizer.com/ )
- Görsellerinizi wepb formatında kullanın, %50'den fazla yük azalması olacaktır diye düşünüyorum,
- SSL'i zaten güzel hosting ücretsiz temin edebiliyor, onun için Cloudflare kullanmayın, zaten pek bir faydası yok,
Popup'ı kaldırın, onun yerine yerleşik abonelik widget'lerini kullanın, örneğin şu eklenti çok iyidir ve hafiftir.
- Mutlaka Preloader açılış tipini kaldırın, sayfa yüklenirken görünsün sıkıntı olmaz,

Şuan aklıma gelenler bunlar. Ayriyeten yilmaz70 hocamın dedikleri önemli, hem kendisi bu konuda da uzman biri.
yilmaz70 ermenuss

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
emrealtlr gayet güzel özetlemiş durumu.

Yıllardır e-ticaret sektöründe hizmet veren biri olarak;

İlk etap fazla masrafa girmeyi doğru bulmuyorum.

Hemen sunucu olması şart değildir. Ürünler manuel olarak ekleniyor ise paylaşımlı hosting rahatlıkla götürür uzun süre. Ne zaman ki hit artar; anlık ziyaretçi sayısında artış olur, o zaman bir sunucuya taşırsınız.

Öncelikle; uzun vadeli bir iş düşünüyorsanız marka tesciline önem vermelisiniz mesela.

Ürünlerin kalitesinden emin iseniz; reklama önem vermelisiniz.

Sosyal medya hesaplarına dikkat etmelisiniz. Tanıtım çok önemlidir.

Elbette bunları yaparken sitenizin açılış hızı iyi olmalıdır, size katılıyorum. Ancak daha ziyaretçi yokken sakince yapılandırabilirsiniz sitenizi.

Bu yüzden sunucu vs diye acele etmeyin diyorum.

Esasında burada konu masraf değil; basamakları adım adım çıkmak olmalıdır.
Adım adım çıkarken iyi planlama gerekir. Sermayeniz olması zaten şarttır.

Bu planlamaya dahil olması gerekenlerden biri de web sitesinin müşteri adayı olan ziyaretçi tarafından benimsenmesidir. Bu açıdan bakıldığında iyi iş yapan e-ticaret sitelerini örnek almalısınız kendinize.

Tasarım, kullanılabilirlik, hız, mobil versiyon ve mobil uygulama.. Sosyal medya ve tanıtımlarla desteklenen bir oluşum.

Başarılar dilerim.
emrealtlr ermenuss

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al