lostyazilim
tr.link

Godaddy hakkında

3 Mesajlar 559 Okunma
lstbozum
tr.link

Xtionx Xtionx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2020
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ..
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 gün once isimtescildeki domainimi ücret ödeyerek godaddy platformuna transfer ettim fakat hir türlü domainlerim arasında yer almadı transfer ettiğim domain. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgi verebilirmi ?

wmaraci
reklam

teorem23 teorem23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 45 / 89
  • Ticaret 4, (%100)
Godaddy i önermiyorum. Kaç yıl çalıştım acaip pahalı. Ama geçmişsiniz hayırlı olur inş. Gelelim transfer olayına. Ben 2 domainimi godaddyden başka firmaya transfer ettiğimde godaddyden transfer kodlarını alıp yeni firmada hesaba kaydettim. 1-2 hafta içinde transfer gerçekleşti. Başka firmadan godaddye geçişte de durum aynı olması lazım. Transfer kodlarını kaydettiyseniz 1 haftada gerçekleşir. Eğer sıkıntı varsa godaddy canlı hizmet biriminden destek alabilirsiniz. Ama bazen onlar da yardımcı olamıyor. Bu durumda en güzeli telefonla ulaşmak.
Javadanadam Xtionx

kişi bu mesajı beğendi.

Xtionx Xtionx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2020
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ..
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam godaddy için genelde beğendiği domainleri bir şekilde alıyor gibi bir yorum duydum dediğiniz gibi ben transfer işini tamamladım kodları girdim. Ama hala beklemekteyim godaddyde mevcut sadece 1 domainim var suan ikincisini açık arttırmalarda satmak üzere oraya geçirdim. Teşekkürler yanıtınız için.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al