-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 gün once isimtescildeki domainimi ücret ödeyerek godaddy platformuna transfer ettim fakat hir türlü domainlerim arasında yer almadı transfer ettiğim domain. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgi verebilirmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Godaddy i önermiyorum. Kaç yıl çalıştım acaip pahalı. Ama geçmişsiniz hayırlı olur inş. Gelelim transfer olayına. Ben 2 domainimi godaddyden başka firmaya transfer ettiğimde godaddyden transfer kodlarını alıp yeni firmada hesaba kaydettim. 1-2 hafta içinde transfer gerçekleşti. Başka firmadan godaddye geçişte de durum aynı olması lazım. Transfer kodlarını kaydettiyseniz 1 haftada gerçekleşir. Eğer sıkıntı varsa godaddy canlı hizmet biriminden destek alabilirsiniz. Ama bazen onlar da yardımcı olamıyor. Bu durumda en güzeli telefonla ulaşmak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam godaddy için genelde beğendiği domainleri bir şekilde alıyor gibi bir yorum duydum dediğiniz gibi ben transfer işini tamamladım kodları girdim. Ama hala beklemekteyim godaddyde mevcut sadece 1 domainim var suan ikincisini açık arttırmalarda satmak üzere oraya geçirdim. Teşekkürler yanıtınız için.