-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ATAK MEDYA Gen.Müd.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Evet arkadaşa katılıyorum. Aslında şu baz alınabilir. Makale taban fiyatlarının son güncelleme tarihini baz alırsak, o günden bugüne kadar fiyatlar ne kadar değişti diye bakacak olursak her şey daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Her şeyin fiyatı yükselirken bizim sektörün fiyatları hep sabit kalıyor maalesef genelde, bu durum da bu sektörde profesyonel hizmet verenleri sıkıntıya sokuyor. Konu bizim kazandığımız para da değil. Yazarlarımıza yüksek ücret veremezsek kalifiye elemanları elimizde tutamaz oluyoruz. Sonra da bu durum tabii ki makale kalitesine dolayısıyla müşterilerimize de yansıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / 1
-
Meslek
1
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Devamlı makale alımı yapan biri olarak söyleyebilirim ki; 1,5tl'ye aldığım yazıları genelde kontrolden geçirip düzeltmem gerekiyor maalesef.
Ülkede her şeyin de fiyatı arttı. Doğal olarak makale fiyatlarının da artması lazım, destekliyorum.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel SEO Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kaliteli ve güzel işlerin sürmesi için destekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dlr
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
insan kaynakları
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
çok doğru bir tespit, destekliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
iosayin
Webn Digital Agency
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Solutions
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
fiyatı artınca kendi belirlediğiniz teslim tarihinde, sorunsuz teslim edecekseniz olsun. başka türlü fark etmiyor ne yazık ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Artmalı lakin eminim ki çok ucuzunu arayanlar olacaktır bu da forum dışı anlaşmalara vs sebebiyet verecektir. Halen 1 TL'ye yazı satanları görüyorum çünkü ve daha da ilginci bunları satın alanlar var
enrythink
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Wmaracında aktif olarak bende makale yazarlığı yapıyorum ancak asgari ücretin artışı ile beraber taban fiyat 100 kelimesi 1,50 TL yetersiz kalmaktadır. Taban fiyat üzerinden günlük 5K kelime makale içeriği yazacak olsam 75 TL ediyor ve bunuda hafta sonlarıda dahil tam 1 ay 30 güne vuracak olursak 2250 TL ediyor.
Sonuç olarak makale yazarlığında hem klavye kullanarak el yoruluyor, hem bilgisayar ekranına bakarak göz yoruluyor, hem de kafa yoruluyor ve aldığımız ücrete değmiyor. Bu sebepten ötürü de alt, yani taban fiyatın bence 2 - 2,50 TL dolaylarında olması gerekiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
kadirtpt
https://tapreklam.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şaka yapıyorsunuz herhalde siz? :) Zaten biz makale fiyatlarında ortalama 100 kelimelik bir makale için taban fiyat olarak 7,5 TL veriyoruz. Bu 1 liralar 2 liralara yapanların da amacını zaten hiç anlamış değiliz. Enteresan enteresan şeyler yapıyorlar. Zaten normal bir firma veya emek verdiğini ve sonradan çöp olmamasını isteyen biri makale satın alırken, bu fiyatlara yaptırıyorsa onda da bir ilginçlik vardır.
TAP Reklam Ajansı ve Dijital Baskı Merkezi https://tapreklam.com