-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Sitemde youtube embed kodu ile eklenmiş 4 yabancı film mevcut 2019 yılında eklediğim bu filmler için bu gün polis merkezine gidip ifade verdim Telif hakkı yüzünden. Böyle bir olay ile karşılaşan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İndirmemişsiniz çalmamışsınız doğrudan youtube adreslerini gömerek paylaşmışsınız gerçekten ilginç ben de merak ettim bu durumu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İndirme yok hocam zaten site video ile alakalı bir site değil bakalım ne olacak bir kaç avukata sordum sıkıntı yapma bir şey çıkmaz dediler
1ncimirac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam aynı şekilde ben de YouTube embed ile müzik paylaştım diye ifadeye çağrılmıştım yaklaşık 3 hafta önce. İfadeyi verdim beklemedeyim. Size hangi avukatlar dava açtı özelden yazar mısınız bana?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cidden mi ben de embed ile blogger sitem vardı acaba sıkıntı olur mu ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bunlar Salgından dolayı parasız kaldı ondan saldırıyorlar haksız kazanç sanki milyonlar kazandırdı film bize toplam izleme 300 onlar dava açarsa bende açarım adı üzerinde sosyal paylaşım sitesi. yakında bunlar facebook üzerinden paylaşılan videolarda telif isterse şaşırmam ( Film şirketinin avukatı şikayet etmiş dava söz konusu değil sadece ifade verdim )
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizden gizlilik politikasiyokmu orda madde yok mi yer saglaciyim telif olmasi durumunda bildirilmesi halinde incelenip kaldırılacaktır diye bun madde kurtarır seni
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
YouTube Kullanıcı Sözleşmesi
Hizmet Koşulları
Madde 7-
İçerik sahibinin, içerik üzerindeki tüm haklarını muhafaza edilecektir ve ancak youtube ve hizmetin diğer kullanıcılarına kısıtlı lisans hakkı verilmesi zorunludur.
Madde 8-
İşlevselliğin el verdiği ölçüde, diğer kullanıcıların içeriği kullanmak, çoğaltmak, dağıtmak, türemiş eserlerini hazırlamak, sergilemek, icra etmek üzere kullanabilecektir.
Embed kod ile içerik çekmek, youtube kullanıcılarına tanınan bir haktır.
Embed koduyla youtube üzerinden paylaşım yapılması durumunda, içeriği sitesinde paylaşan kişinin elde ettiği gelir, youtube tarafından hak sahibine ödenecektir.
Sonuç
Embed Kodu;
Açık bir şekilde kullanıcılar ile paylaşılmışsa kural olarak telif hakkı ihlali oluşmayacaktır ve bu durum yasaldır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim de başıma gelmişti aylar önce. Konuma da bakabilirsiniz profilimden. Sosyal paylaşım sitemde bir üyenin paylaştığı şarkı sözü ve youtube linki yüzünden (youtube linki embed koda çevriliyordu).
Gidip ifade verdim paylaşan ben değilim başka bir üye paylaşmış fakat bu zaten suç değildir diye.
1 ay sonra da karar geldi, ifadem kabul görmüştü ama açıklamada da bunun suç olup olmadığına değinilmemiş, sadece benim paylaşmamama değinilmişti kısaca. O da garip ama kurtuldum sonuçta. Darısı size... Allah kurtarsın şimdiden...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim anlamadığım sitede 4 film var onun parasına kaldım sanki haksız kazanç yazmış Avukat bey sıkıntı olacağını sanmıyorum ama önce uyarı gelmesi gerekli yer sağlayıcıya veya bana mail telefon hepsi var sitede sonucu göreceğiz. Hayırlı geceler