Arkadaşlar Merhaba!

OKEX Borsasını geçtiğimiz hafta düzenlediği bonus kampanyası nedeniyle kullanma fırsatım oldu. Çeşitli kampanya ve ödül havuzlarının olduğu kaliteli bir kripto para borsası. Eğer sürekli olarak kripto para işlemleri ile uğraşıyorsanız çok kazançlı kampanyaları mevcut. Bir çok kripto para yatırımcısının en önemli sorunu yüksek işlem komisyonları OKEX borsasında ücretsiz işlem yapıp çeşitli nakit ödemeler alabiliyorsunuz. İşlem yaparken kazanç sağlayabileceğiniz nadir güvenilir borsalardan bir tanesi. Size detaylı olarak kazanç yöntemlerini anlatacağım. Öncelikle bir çok ödül referans üyeliklere dağıtıldığı için Referans linkimden üye olursanız sevinirim.

OKEX BORSASINA ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN !
Refsiz: Okex.com



Öncelikle kayıt olup 2. seviye kimlik doğrulaması yapıyoruz. Bir çok ödülü talep edebilmek için 2. seviye kimlik doğrulaması gerekmekte. Kimlik doğrulama işlemleri gayet kolay ve hızlı şekilde yapılıyor.


10$ Değerinde Hediye Bitcoin

Alış/Satış menüsünden Kredi Kartı / Banka Kartı / Debit Kart / Sanal Kart ile 100$ ve üzeri ilk kripto para alış işleminden sonra hesabınıza 10$ değerinde hediye BTC yükleniyor. Kartınız ile kripto para alış işlemi aracı firma olan coinify tarafından yapıldığı için 2-3$ civarı bir komisyon kaybınız oluyor fakat karşılığında 10$ ödül aldığımız için çokta önemli değil. Coinify ile ilk defa kripto para alıyorsanız sizden kimlik doğrulaması isteyebilir doğrulama işlemleri bilgisayarınız ya da cep telefonunuzdan hızlı şekilde yapılıyor. Satın aldığınız kripto para 15-20 dk. içerisinde OKEX hesabınıza aktarılıyor.


20$ Değerinde İndirim Kartı

100$ ve üzeri yatırdığınız ilk kripto paradan sonra hesabınıza 20 USDT değerinde indirim kartı tanımlanıyor. Bu indirim kartındaki 20$ bitene kadar işlemlerinizi ücretsiz yapmış oluyorsunuz. Gün içerisinde yapmış olduğunuz al-sat işlemlerine ait komisyonlar her sabah 07:00'de USDT hesabınıza iade ediliyor. 20$ deyip geçmeyin ücretsiz şekilde al-sat işlemleri yapıp komisyon ödemiyorsunuz. Aslında 20$ cebinize girmiş oluyor.


50$ Değerinde Hediye BTC

Eğer kripto paralar ile ilgiliyseniz ve yüksek miktarlarda alım-satım işlemleri yapıyorsanız aylık 150.000$ işlem hacmine ulaşmanız durumunda 50$ değerinde BTC ödülünü talep edebiliyorsunuz. Bir çoğumuz için büyük rakam olsa da Bitcoin fiyatı ortada elinde Bitcoini olanlar için 2-3 al-sat işlemi bu ödülü almak için yeterli oluyor.

Yukarıdaki ödülleri talep edebilmek için şartları sağlayıp https://www.okex.com/rewards sayfasındaki ilgili ödülün karşısındaki "Ödülleri Talep Et" butonuna basmanız yeterli. Ödülleriniz yatırım hesabınıza tanımlandığı için çekim yapmak ya da al-sat yapabilmek için paranızı Trade hesabınıza aktarmalısınız. Bu işlem için https://www.okex.com/balance/transfer sayfasını kullanabilirsiniz.


Hergün Hediye Bitcoin Kazanın

Hediye BTC kazanmak için 24 saatte bir https://www.okex.com/freebitcoin sayfasını ziyaret ederek 5 Adet öğrenme görevini tamamlayabilirsiniz. Görevler çok basit; sadece ilgili linke tıklayıp sayfada 60 sn. kalmanız yeterli. Günlük olarak 400 Satoshi veriyor 10.000 Satoshi olduğunda çekim yapıyorsunuz. Aylık 3-5$ yapıyor size rakam küçük gelebilir fakat unutmayın ki sadece 5dk. vakit ayırıyorsunuz.


Mutlu Cuma Ödülleri

Her hafta cuma günleri işlem komisyonlarınız %20'si ve Borsa komisyon kârları kullanıcılara BTC olarak dağıtılıyor. Her hafta cuma günleri saat 12:00'de https://www.okex.com/happyfriday sayfasından ödüllerinizi talep edebiliyorsunuz.


Haftalık Şanslı Çekiliş

Yine cuma günleri aynı sayfa da size 3 adet çekiliş kuponu veriyor. 20.000$ değerinde çeşitli ödülleri kazanma fırsatı yakalıyorsunuz. Mesela bu haftanın hediyeleri 10 adet Apple Ipad Pro ve Hediye kartlarıydı. Gelecek hafta farklı hediyeler için çekiliş biletlerinizi kullanabilirsiniz.


Arkadaşını Davet Et 30$ Kazanın

Referans ile davet ettiğiniz üyeler aynı şekilde 100$ yatırıp işlem yaptığında her iki tarafta 10$ değerinde BTC 20$ değerinde hediye kartı kazanıyor. Çevrenizde kripto para işlemleri yapan arkadaşlarınızı davet ederek indirim kuponlarınızı arttırıp ücretsiz işlemler yapmaya devam edebilirsiniz.


Borsanın Coini OKB Stake Edip Kazanç Sağlamak

OKEX borsasının kendi kripto para birimi olan OKB alarak stake kazancı sağlayabilirsiniz. OKB Coin stake işlemleri için son 1 hafta kaldı. Çok yoğun bir talep gördüğü için Borsada OKB coinde çok fazla dalgalanmalar yapıyor. Al-Sat yapan arkadaşlar OKB coini inceleyebilirler. Ben 1 haftada yüksek kazançlar sağladım al-sat yaparak. Stake düşünen arkadaşlar https://www.okex.com/jumpstart adresinden detaylı bilgi sahibi olabilirler.


OKEX BORSASINA ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN !