Banyolarda ilk olarak jakuzi ve küvete alternatif olarak duşakabin Ankara firmamız tarafından yapılan her zaman kullanılan bu ürün kullanılan alanlarda pratiklik ve rahat kullanımı oluşturur. Bütün ebatlarda banyolar için tercih edilebileceğiniz bu ürünler; duş kabini, duş teknesi ve de duşakabinin kapısı olmasıyla birlikte üç ana bölümlerden oluşur.

Artık duş sistemleri içerisinde küvet ve de kabinler ile birlikte yer verilen alan olan duşakabinler, değişik ebat ve de şekillerde üretilerek müşteriler ile buluşturulur. Daha kalın ve ya koyu renkli duşakabin camı isteyenler için elit füme renk kabin oval panelli ile duş teknesi uygun bir tercih olur.

Duşakabinler En Doğru Şekilde Nasıl Temizlenirler?

Günümüzde duşkabin ürünlerinin sürekli ıslak ve de nemli olması kullanım alanlarını evde belirgin bir şekilde su ve y başka lekelere maruz kalan yerler olarak öne çıkar. Yanlız birden fazla püf noktalarına da dikkat etmek gerekir, temizlenmesi oldukça kolay olan ürünlerdir. Banyo yaptıktan hemen sonra kapılarının bir kaç dakika açık kalması ürünü ve de içerisindeki birikmiş olan nemden kurtaracağı için de su lekelerini en maksimuma indirmeye her daim yardımcı olur.

Bunların ardından da yapılacak olan şey banyo da temizlik malzemelerini kullanarak camlarını silmek yeterli olacaktır. Bunların en önemli olan noktası duşakabin camlarını tamamını kurutana kadar mikro fiber bir bez ile beraber temizlemektir. Bu işlemi düzenli olarak yaptığınız zaman bu yerlerin temizliğinin zor olmadığını göreceksiniz.

Duşakabin Ölçüsü Nasıl Alınır?

Genel olarak banyonuzun duşakabinlerini yenilenmek istendiğiniz zaman ilk olarak akla gelen en doğru ürünü tercih etmek amacı ile mevcut olanın ölçüsünü almak gerekir. Daha sonrasında ise duşakabinlerin ölçüleri, değişik ebatlarda olan banyolara göre düşünüp de tasarlandığı için farklılık gösterebilir.

Örnek vermek gerekir ise tekne olmadan duşakabin ölçüsü almanız gerekiyor ise ürünün camlarının enine ve ya boyuna ölçülmesi de yeterlidir. Sadece tekneli olan duşakabin modellerinde, aynı zamanda da camların ölçüsünede ek olarak teknenin de boyutlarını da belirlemek gereklidir. Oval olan duşakabin ürünler için durum daha da farklı olur. Ürünün dayandığı duvarın her iki köşesinin de uzunluğu ölçüsünde yuvarlak olan ön kısmını ölçmeye gerek kalmaz.

Duşakabinlerdeki Kireç Lekeleri Nasıl Giderilmelidir?

Banyo duşakabinlerinde yer alan kireç lekelerinden kurtulmanın en önemli yolu kireç sökücü kullanmaktan geçmektedir. Duşakabin bir temizlik süngeri ve ya bir fırça kullanılıp cama püskürtüp bekletilmekte olan kireç sökücü iyice ovalanır. Sonrasında bol su ile güzelce durulanır ve de tamamen kuruyana kadar kağıt havlu ve ya pamuklu bir bez ile silinir. Oturmalı olan duşakabin modellerinde, genelde oturma kısmının da benzer şekilde temizlenmesine dikkat edilmelidir.

Banyo Mobilyaları İle Duşakabin

Genel olarak banyolarda evin diğer odalarında da olduğu gibi belli tarz ve düzen hakim olur. Seçilen banyo mobilyası ve de banyo aksesuarları mekanın tarzını da yansıtırken depolama görevi üstelenebilir. Firmamız tarafından üretilen dolap gibi ürünleri kullanıp hem estetik görünüm hem de deterjan ve de havlularınızı düzgünce saklayabileceğiniz düzenli bir görünümü elde edersiniz.

Duşakabin Fiyatları

Duşakabin alırken genelde dikkat edilecek en önemli unsur banyonun boyutu ve tarzıdır. Buna göre ürün şekli ve yeri belirlenir. Genel olarak küçük banyoların köşelerinde tercih edilen oval ürünler, bu küçük alanlardan da etkin şekilde yararlanmak için idealdir. Rahat kullanımı ile duşun maksimum verimi alabilmenizi sağlamakta olan duşakabin fiyatları belirleyeceğiniz olan özelliklere bağlı olarak değişir. Uygun fiyat skalası ve de kullanışlılığı öne geçen durumdur.

Site Adı: https://www.eraydus.com