ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba
Popüler yayınlar sayfa her yenilendiğinde, hit listelenen yayın sayısı kadar artıyor. Örneğin popüler 5 yayın listelendiyse, her sayfa yenilendiğinde 5 hit artıyor. Bu da popüler yayınlarda devamlı aynı makalelerin kalmasına sebep oluyor. Blogger istatistiklerini kullanmayalım problem değil ama popüler yayınlar eklentisini kullanamamak biraz kötü oluyor.
Sorunu çözebilen varsa yazarsa sevinirim, yıllardır çözebilen birisini bulamadım.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
demo atsana bana bi bakiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ekran görüntüsü paylaş bi bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ulas bey blog istatistikleri kısmında en altta kendi sayfam için listelemeyi devre dışı bırakın sizin sayınız görünmesin ayrıca haftalık çekerseniz popüler yazıları daha rahat kullanabilirsiniz ayrıca 100 hit le popüler yayınlar eklentisi dediğiniz gibi çalışır benim haftalık 1.5k ve 700 hitli konuları 1 2 diye kendi sıralanıyor gün içerisinde siteye hiç bakmıyorum sadece panele giriyorum bu maalesef Blogger kendi istatistik durumu bu şekilde
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siz paneldeki görüntülenme istatistiklerine mi diyorsunuz? Orada bulunan istatistikler sayfa görüntülenmesi olarak göstermekte. Her sayfayı yenilendiğinizde ya da sayfalar arası gezdiğinizde görüntülenme artar. En altta "Kendi sayfa görüntülemelerinizin izlenmesini yönetin" tıkla ve "Bu blog için sayfa görüntülemelerimi izleme." kutucuğunu işaretle ve sayfayı kapat.
Eklenti falan diyorsun o yüzden erkan görüntüsü istedim. Yoksa sizin blogger sitenizle ne işim olur. Ben çözüm odaklı olan biriyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ulas adlı üyeden alıntı
gaometri Siteyle alakalı bir sıkıntı olacağından değil, soruna yaklaşımınız garip geldi o kadar. Teşekkürler yinede.
ProjeveKod Bu istatistikleri kapattığımda popüler yayınlar etkilenmemiş oluyor yani? Doğru mu anladım. Bu arada 100 hit bir örnek. Hit kaç olursa olsun, sistem aynı işliyor.
Sizin yenileme istatistiklerini etkilenmiyor fakat başka biri örneğin ben sitenizde bir konuyu f5 yaparsam popüler o olur ama yüksek Hitler de daha aktif ve güzel kullanım sağlanıyor bunu maalesef biz engelleyemeyiz
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com