-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
haram helale girersen bırak adsenseyi internete bile girmemen gerekir çünkü icat edenlerde adsense facebook youtube vs... ne aklına geliyorsa hepsinin çıkış yeri aynı umarım sadece şaka yapmıssındır
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam sen çok yanlış sularda yüzüyorsun islamı tamamen kavradığınıda hiç sanmıyorum dinin sahibi sen değilsin hüküm veremessin sana diyorum ki net insanın baş düşmanı tarafından icat edildi sen diyorsun ki ona bakmam bende diyorum ki ş... her zaman sevimlidir net sen faydalan diye değil sen yoldan çık diye icat edildi yakında çipinde olacak ekran klavye vs bunlara ihtiyacın olmayacak ha kendine dindar diyorsan eğer teknoloji ile alakalı hiç bişey kullanmaman gerekir bu mümkün mü hayır en basiti paran bankada faiz vs vs vs.. konu çok uzun teknoloji ilerledikçe insan kısıtlanır ve kendinden uzaklaşır peki bunu kim organize eder netteki her tık biryerlerde kaydedilir acep neden senin sivri zekana bırakıyorum sana tavsiyem kul hakkına çok dikkat et zira affı muhatabına kalır nettende uzak dur günah işlemek istemessen çünkü illa bi taraftan yakalar www 666 bu hepsini özetliyor anlayana tabi
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alan adı veya hosting almadan blogger ile para kazanabilirsin tabi ki de blogger kesinti falan yapmıyor :) Böyle bir şey yok bu arada youtube nasıl kesinti yapmıyorsa blogger'de kesinti yapmaz çünkü blogger google'ye ait bir platform bende bir blogger kullanıcısıyım henüz 200TL ödemesine ulaşmadığım için ödeme alamıyorum imzam'dan blog sayfamı inceleyebilirsiniz eliniz değmişken 1 - 2 tık atarsanız'da ne kadar çok sevinirim reklamlara :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com