-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İsci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
evet hocam site yeni ancak söyle bir durum var yaklasık 1 yıllık blogger tabanlı sıtem vardı son bır ıkı aya kadar her sey guzeldı ındex vs sorun olmuyordu ancak yenı bır ıcerık ekledım ındexlemedı bırkac gun gectı durum hala aynı google search console a baktım url google da yok dedı eklenmesını ıstedım bırkac gun daha gectı eklemedı kısacası su son zamanlarda 2 adet 1 yıllık sıtemde aynı durumu yasadım onları sıldım hostıng tabanlı bu sıteye gectım ılk gunler ındex sorunu olmadı 6 ındexten sonra ındex almıyor ve dızıne de eklemıyor bu ne kadar sure boyle devam edecek dıger 2 sıtemı actıgım zaman yanı gecen yıl ıcerık atıyordum sıte yenı olmasına ragmen ındex alıyordu artık almıyor sadece bana mı bu oluyor anlamadım
arastırdım bu sorunu yasayan ınsanlar varmıs aylarca boyle surmus bana da aynısı olursa onca emek bosa gıdecek :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hemen ertesi gün ya da 2 gün sonra index alması tuhaf olurdu aslında. Durum bana gayet normal gibi göründü. Zaten 2020 yılı başlangıcında gelen çekirdek güncelleme ile index kıtlığı başladı. Bu indexleme sorunları 1 yılı devirdi diyebiliriz.
Günlük içerik girmek, günde bir kaç içerik girmek, aynı saatlerde veya aynı saatlere yakın zamanlarda içerik girmek bu duruma faydalı olur.
News kaydı bu duruma yardımcı olur.
Ayrıca sitenize alacağınız backlinkler indexleme hızına yardımcı olur. Ancak siteniz backlink almak için yeterli içeriğe sahip değil şuanda (bence).
Şuan yapmanız gereken en önemli şey düzenli içerik girmek.
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba bende açalı 11 gün oldu bir kaç yazım indexlenmiş tecrübeme dayanarak diyorumki bir kaç sonra bu index meselesi anca oturuyor şu an bende index alamıyorum ama biliyorum ki bir aya normale dönecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İsci
-
-
Ad Soyad
A** B**