-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhabalar,
Bahsedeceğim özelliği aradım fakat bulamadım, yoksa foruma eklenebilir mi?
Webmaster forumu olmasına karşın mimar, avukat, tarımsal danışmanlık, teknik servis vs. binlerce farklı meslekten arkadaşlar var.
Örneğin bir arkadaşımızın avukat ihtiyacı var, forumda bir filtreleme ile memleketleri ile birlikte aradığı meslekteki kişiye rahatlıkla ulaşabilir. Belki ticari bir anlaşmaya gider, belki özelden danışacağı bir konu vardır.
Yaklaşık 6-7 sene önce bu forumdan birisiyle tanıştım, benim hiç alakam olmayan bir sektörde bakanlıkta çalışıyordu, yolun düşerse çay içmeye beklerim dedi ve telefonunu verdi fakat rehbere o zamanlar ne diye kaydettim aradım bulamadım. Şimdi döndüm dolaştım 3 yıldır ben de aynı sektördeyim ve onun çalıştığı bakanlığına haftada 2 defa yolum düşüyor, o kişiyi bulsam bana çok yardımcı olacağına da eminim fakat bulamıyorum.
Belki bu tarz bir filtreleme olursa bana veya sizlere yardımı dokunabilir.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Merhaba,
Hali hazırda WM Aracı'nda yok. Fakat WM Aracı yeni yazılımında planlayıp, hazırladık. Yayına alındığı vakit bu özelliğe de kavuşacağız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Pasa ; Peki yeni yazılım ne zaman gelecek biliyorum şuan pandemi süreci vs. işleri aksattı ama bir süre veya hangi aşamada ya da bir spoiler alma imkanımız yok mu?
Kısa bir süre sessizlik...
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
SerhatAYDIN pandemi süreci ilk aylarında planımızın ötesinde ilerlememizi sağlamış olsa da, sonradan ciddi şekilde geride kalmamamıza sebep oldu maalesef.
Yeni WM Aracı yazılımı duyuru konumuzu güncelledim. Yeni yazılıma ait, yeni arayüzden birkaç görüntüye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsin.
https://wmaraci.com/forum/wm-araci/wm-aracini-10-yilinda-bastan-yaratiyoruz-626221.html
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!