-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostlar şunu fark ettim ki ister adsense üzerinden para kazanmaya çalışalım, ister satış ortaklığı yapalım isterse sitemiz üzerinden herhangi bir ürün veya hizmet satalım fark etmez, bir site üzerinden gerçekten iyi paralar kazanmak istiyorsak hite ihtiyacımız var ve bence bu hit optimum düzeyde 10k olmalıdır.
İşte asily soru bu, günde düzenli bir şekilde 10 k hit çekmek için ne yapmak gerekir? Siteye ne kadar makale yükleme gerekli? Gerçekten yardımcı olursanız sevinirim.
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani asit bir mantıkla 1000 makale olsa ve her biri günde 1 tık alsa 1000 hit eder yani en az 4000 5000 bin makale ile 10klari rahat gecebiliriz ama işte makale kaliteli yazmak ta oyle.kolay değil k günde 3 5 kaliteli yazarsın 5 olsa ayda 150 10 ayda 1500 eder zorlasan senede 2000 makale birikir yani zaman lazım en az 1 sene
1 kişi bu mesajı beğendi.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
önemli olan makalelerin kalıcı olması güncelliğini yitirmemesi bence 10k hit görür ise siteniz Taboola.com gibi native reklam şirketleri ile çalışmanız daha karlı olabilir. sadece adsense kullanmak mantıklı olmaz ayrıca yazdığınız içeriğin kategorisine göre reklam ücreti değişebiliyor. İyi düşünmek lazım.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Makale yazmakla bitmiyor ki , haber siteleri sağolsun aldığın nefese kadar makale yazdığı için sıralamadan dolayı da sıkıntılar oluyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İcra sitesi açtım ve bürokratik olarak ilgilenmeyi bıraktım. Bi süre sonra analiz ettim ve bir çok anahtar kelime ile başaeı yakalamış. Ama malesef elden çıkarmak zorundayım. Acemi şansı işte...
Siz siz olun girdiğiniz alanı iyi seçin. Zira elde olmayan nedenler başarmanızı engeller.
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama kutusuna ne yazdığımı söylememe gerek yok sanırım.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Maden Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben bir konu ararken haber sitesi çıkıyor ilk sırada. Ama hiç bir zaman haber sitesine tıklamıyorum. adamlar gereksiz bilgi ile dolduruyor siteyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.