ACT WhatsApp Toplu Mesaj Nedir?
Müşterilerinizin numaralarını sizin rehberinize kaydetmenize gerek kalmadan WhatsApp'tan Toplu Yazı, Resim, Video ve Dosya göndermenizi sağlayan bir uygulamadır. Bunun yanı sıra Numara Düzenleme modülü sayesinde, elinizdeki numaralar hangi formatta olursa olsun onları WhatsApp'ın istediği formata getiriyor. Numara Kontrol modülü sayesinde, girdiğiniz numaraların hangilerinin WhatsApp kullanıp kullanmadığını kontrol edip ayırıyor. Raporlama modülü sayesinde, mesaj gönderdiğiniz kişilerin hangileri mesajı gördü, hangileri görmedi, kimin interneti kapalı hepsini raporlayabiliyorsunuz.
Her modül ayrı olarak satılmaktadır. Bu sayede, müşterilerinize sadece Resimli mesaj göndermek istiyorsanız video gönderme, dosya gönderme ve diğer modülleri almanıza gerek kalmaz ve daha az ödeme ile en iyi sonuca ulaşırsınız.(Yazı gönderme standart olarak gelmektedir, hepsinde bulunmaktadır.)Modüllerin fiyatları için Web Sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Sadece uygulamayı (yazı gönderme) almak ve hiçbir modülü almak istemiyorsanız ödemeniz gereken tutar: Aylık 175 TL'dir. Bütün modülleri ve uygulamayı almak isterseniz ödemeniz gereken tutar: Aylık 375 TL'dir.(Modüller tek tek satılmaktadır)


NOT: Kullanım Videosu Web Sitemiz 'de bulunmaktadır.


*SIK SORULAN SORULAR*
+ Gönderen numara kimin/hangi numaradır?
- Sizin numaranızdır, hangi numara ile web whatsapp'a giriş yaparsanız o numaradan işlem yapılır.

+ Birden fazla bilgisayar'da kullanabilir miyim?
- Hayır, tek bilgisayar üzerine lisanslama işlemi yapılır.

+ Gönderim hızı nedir?
- İnternet hızınıza göre değişiklik gösterir ancak Yazı mesajları dakika'da 200'dan fazla kişiye gönderilebilir. Resim, Video ve Dosya gönderimleri hem internet hızı hem de dosya boyutuna göre değişiklik gösterir.

+ Mesajlar arasına bekleme süresi ekleyebilir miyim?
- Evet, Minimum ve maksimum süreler ekledikten sonra belirlenen süreler arasında rastgele bir süre belirleyerek bekleme işlemi yapılır. Örnek olarak minimum 1000 milisaniye maksimum 3000 milisaniye belirlediyseniz 2345 milisaniye gibi rastgele belirlenir.

+ Numaram yasaklanır mı?
- Uygulamayı kullandığınız için veya hızlı ya da çok gönderdiğiniz için YASAKLANMAZ, %3 spam oranı vardır ve bildirme bazlı çalışır. Yani 100 kişiye mesaj gönderdiğinizi varsayalım bunlardan 3 kişi sizi "Spam olarak bildir" butonuna basıp şikayet ederse numaranız yasaklanır. 1000 kişiye gönderirseniz 30 kişi bildirmesi gerekir. Oranı %3'tür.

+ Numaram yasaklanırsa açılır mı?
- Hayır, açılmaz. Bu tarz işlemleri pek kabul etmedikleri için iletişime geçseniz dahi açılmaz.

+ Sanal numara vb. kullanabilir miyim?
- Evet, WhatsApp web'i açabildiğiniz bütün numaralar kullanılabilir.

+ Sanal numara nereden alabilirim?
- Mobildogrulama.com'dan alabilirsiniz.

+ Bayilik Veriliyor Mu?
- Evet, Bayilik hakkında detaylı bilgiyi iletişime geçerek alabilirsiniz.


İletişim: act.tc/whatsapp-toplu-mesaj/ adresinde mevcut.