-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yazı gayet açıklayıcı, güzel ama bu arkadaşın bahsettiği taşıma aynı şey değil. Özel yazılımı Wordpress'e geçirmeyi düşünüyor. Yazıda wordpress siteyi taşımadan bahsediliyor.
Özel bir yazılımı front end olarak geçirmek için tema kodlaması yapılmalı. Başka bir tema ile sadece içerik çekilecekse, ilgili yazılımın XML ya da RSS izni olmalı. Bu sayede başka bir sitedeki yazıları ve diğer bağlantıları wordpress bir sisteme aktarabilir.
Belki ben de yanlış anlamış olabilirim :) Ama benim paylaşımdan anladığım bu :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam cevap için teşekkürler. Wp üzerinden host taşımak gayet kolay, sitenin paneline girip yedek alabiliyorsanız, eklenti ile dahi taşıyabiliyorsunuz. Ancak bahsettiğim olay sizin de söylediğiniz gibi.
Sitenin önceki sahibi bana yalnıza veritabanını gönderiyor ve içerikleri alelade bir şekilde göndermiş yada benim daha önce görmediğim bir formatta. Benim derdim şu, yazılar silinse dahi linklerin kırık gözükmemesi en kötü ihtimalle bu seçeneği uygulayacağım, bu yönlendirme konusunda fikriniz varsa da alabilirim. Diğer türlü işin içinden çıkabileceğimi sanmıyorum.
Bu arada cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam, Taşımak İstediğiniz Sitenin Zaten Bir RSS XML Kaynağı Mevcut. Yapmanız Gereken Çok Basit Aslında.
Yeni Kurduğunuz Wordpress Sitenize
XML Importer Eklentisi Kurup O Eklenti ile Taşımak İstediğiniz Sitedeki İçerikleri XML Yolu ile Yeni Sitenize Aktarabilirsiniz. Böylelikle, Taşımak İstediğiniz Sitedeki Verileri Yeni Sitenize Ekleyeceğiniz İçin
Link ve İçerik Kaybı Yaşamayacağınız Gibi, Yönlendirme ile de Uğraşmamış Olacaksınız :)
Taşımak İstediğiniz Sitenin
XML Kaynak Linkine Buradan Ulaşabilirsiniz.
Not: Yukarıdaki Link Sadece Ana Sayfa İçin Geçerli, Mevcut Sistemin Tamamını Yeni Siteye Aktarmak İçin Mutlaka Yazılımda Bir
XML OLARAK DIŞA AKTARMA Seçeneği Mevcuttur. Bu Seçenek ile Taşımak İstediğiniz Sitenin Tam Bir XML Yedeğini Alarak Yeni Siteye Bahsettiğim Şekilde Aktarabilirsiniz.
Kolaylıklar Diliyorum :)
Allah hepimize rahmet eylesin!