Site Adı: WP Skills
Site Adresi: https://wp-skills.com
Açıklama: WordPress tema veya eklenti geliştirenler için kod üretme araçları
Açıldığı Tarih: 02.02.2021
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri:
1) Daha fazla araç tasarlamak ve geliştiricilere ücretsiz yardımcı olmak.
2) Üyelik sistemi ile üretilen kodların kaydedilmesini sağlayarak tekrar dönüldüğünde aynı koda bakabilmek.
3) Üretilen kodu kısa bir link ile başkasıyla paylaşabilmek.
4) Üretilen kodu gizli veya herkese açık şekilde yapmak.
5) E-Posta, Google ve GitHub kullanarak giriş yapabilmek.
6) Renk ayarlarının düzenlenmesi ve açık tema desteğinin getirilmesi.
Herkese merhaba, WordPress tema ve eklenti geliştiren arkadaşlar için böyle bir web uygulaması üzerinde çalışıyorum. Henüz çok fazla generator(12) olmasa da hızlı bir şekilde yeni generator ekleyeceğim, üzerinde çalışıyorum. Yapılacak geliştirmeler yukarıda belirtilmiştir.
Amacım hem geliştiricilere hem de bu işlere girişmek isteyen ancak zorlanan arkadaşlara bu konuda yardımcı olmak. Sitede şuan için "Terms of Service" ve "Privacy Policy" linkleri ana sayfaya yönlendirmektedir ve arama motorlarının indekslemesi engellenmiştir. Uygulama bittiğinde bunlar da düzeltilmiş olacak.
Uygulama bitene kadar hazırlanmış generatorleri kullanabilirsiniz diye tanıtımını yapıyorum. Gün içerisinde zaman zaman güncellemeler gelerek site yenilenecektir.
Tasarım konusuna gelirsek renk ayarlarını yakında yeniden düzenleyeceğim. Şu an için sadece koyu tema var ancak onun renkleri düzenlendikten sonra açık tema da getirilecektir. Ayrıca bu konuda ücretsiz destek olmak isteyen tasarımcı arkadaşlar varsa bana yazabilirler.
Son olarak:
Bu uygulama hakkındaki görüşlerinizi,
Bug bulduğunuz bir yer/yerler varsa,
Şu da olsa güzel olur dediğiniz bir şey/şeyler varsa bunları da belirtirseniz sevinirim.