lostyazilim
tr.link

Şüpheli Ödeme Sorununa Son Veriyoruz. Beyaz bir sayfa açıyoruz :)

4 Mesajlar 892 Okunma
acebozum
tr.link

energy1907 energy1907 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 33 / 31
  • Ticaret 16, (%94)
Merhaba bir çok alanda adwords hizmeti vermekteyim.

Son zamanlarda en çok sorun yaşanan şüpheli ödeme konusunda hizmet verme zamanı geldi diye düşünüyorum.
Adwords tarafından devamlı olarak hesaplarınız kapatılıyor ve kartınız ile hesap açamıyorsanız o zaman çözüm bizde
Size ait olan kart ile SIFIR bir adwords hesabı açıyorum. Test reklamını yayınlıyorum. Reklam gösterim onayı alıyor ve hesap teslim ediliyor.

Vereceğim hizmet tüm kartlarınızda geçerli olmayabilir. ( Kartla alakalı sorun varsa Adwords kaynaklı) Bu sebeple test reklamınız onay almadan hiç bir ücret talep etmiyorum.

Hizmet Şartlarım
1. Sıfır hesap açıyoruz ve test reklamı ile onay alıyoruz onaydan sonra teslim edip ücretimi alıyorum.
( Teslim edildikten sonra sorumluluk size aittir. ) ( Kendinize ait sitenizi girdiğinizde hesap sonradan sup yerde sorunun hesapta olmadığını bilmenizi isterim.)
2. Hesapta nasıl sorun yaşamadan reklam çıkarsınız ve kendi bilgisayarınızda vpn, proxy olmadan kullanabilirsiniz anlatıyorum.
3. Hizmetin iadesi söz konusu değildir. Bizim tarafımızdan bir hata olur hesap test aşamasına gelmeden kapanırsa ödeme talebim yoktur.
4. Test reklamı haricinde size ait olan siteyi girmiyorum çünkü domain ile alakalı bir sorun olup olmadığını bilemem bu sebeple test reklam aktif olunca hesap size teslim edilir.
5. İşlem sonrasında test reklamı 2 gün boyunca açık kalacaktır bu sürede hesap sup yer yere bir sebeple kapanırsa ücretiniz eksiksiz olarak iade edilecektir.

( Taktik Satışı Vb. Şeyler Yapmıyorum. Sadece Nasıl Yapıldığını Öğrenmek İçin Soru Üzerine Soru Sormaya Gerek Yoktur. Hizmet Ve Detayları Yazılıdır Sadece İhtiyacı Olanlar İletişim Kurarsa Sevinirim. )

Hizmet bedelim 1000TL'dir.
Adwords ile arasını düzeltmek isteyenler için bir fırsat
Herkese iyi forumlar.

wmaraci
reklam

unicorn1 unicorn1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ads uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** I**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Whatsapp alabirmiyim.

energy1907 energy1907 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 33 / 31
  • Ticaret 16, (%94)

unicorn1 adlı üyeden alıntı

Whatsapp alabirmiyim.

pm gönderildi.

sarissa sarissa Google Ads Part Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek IT Technology
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
whatsapp lutfen

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al