-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Merhaba;
Her ay 300 kelimelik olacak şekilde 300 adet makale satın alınacaktır. Konu kısıtlaması ****ografik, marka adı içeren, kişi veya kurum reklamı içermeyen durumlar hariç sınırsızdır.
300 adet makale için en düşük teklifi verecek arkadaş ile anlaşılacaktır. Teklif veren arkadaşların satmak istedikleri yazılardan kısa kısa alanlar veya tamamını göndermesi istenecektir. Başvuruları sadece bu site üzerinden alıyoruz. Lütfen buradan iletişim kurunuz. Makalelerin ödemesi makale teslimatı yapılınca olacaktır. Karşılıklı güven oluşturmak için 50şer li veya 100erli paketler halinde parça parça makale teslimatı yapılabilir.
12 Şubat 2021 tarihine kadar teklifler toplanacaktır. Aynı zamanda bu platform dışından da teklif alındığından mutlaka buradan bir arkadaş ile anlaşma sağlanması durumu yoktur. En uygun fiyat teklifine onay verilecektir. İlginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
elimde hazır makale yok ancak genede iş yapabilirmiyiz.
pm lütfen
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba elimde benim de hazır makale yok, İngilizce makaleler mevcut yalnızca ancak 300 adet değil. Türkçe isterseniz elimdekileri Türkçeye çevirebilirim ve hemen teslim, hazır istemiyorsanız yazabilirim. Cevap yazarsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bahsi geçen alımları bir süre ertelemek zorunda kalıyorum. Sağlık sorunlarım ve bazı ailevi sorunlarımdan dolayı şuanda bu proje ile ilgilenemiyorum. Vakit ayırıp teklif veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrar. En kısa sürede bahsi geçen projeye başlamayı umuyorum. Sağlıcakla kalın.