-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha önce ultimate member eklentisini yüklemiştim ve kurulum bittikten sonra gerekli sayfalar yüklenmişti. Sonra kullanmaktan vazgeçtim ve silmiştim. Şimdi tekrar yüklemek istedim ama bu kez gerekli sayfaları yüklemedi neden acaba?
Appbilgi.com | Bilgi Paylaşım Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar bu arada hangi eklenti olursa olsun daha önce silip tekrar kurmaya çalışırsam, o eklentiye ait sayfalar yüklenmiyor. Acaba silerken kırıntılar mı kaldı, ne oldu acaba. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldumu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam eklenti kalıntılarını tamamen silip, tekrar yükleyin. Büyük ihtimalle sorun çözülür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam wp-optimize eklentisi kurulu, hem ftp den hemde database yi optimize ettim. eklentiyi ilk defa kurunca herşey olması gerekötiği gibi sorunsuz kuruluyor. ama silip terkar yüklersem o eklentiye ait sayfalar oluşturulmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
hocam eklenti kalıntılarından olan bir durum bu. Eklenti tarafından oluşturulan sayfaları vs. silip deneyin derim. Olmaz ise hosting sağlayıcınız ile iletişime geçip, eski tarihli bir yedeğinizi yüklemelerini söyleyin. Eklentiyi yüklemeden önceki bir tarihi seçmeye dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eniscan789 adlı üyeden alıntı
hocam eklenti kalıntılarından olan bir durum bu. Eklenti tarafından oluşturulan sayfaları vs. silip deneyin derim. Olmaz ise hosting sağlayıcınız ile iletişime geçip, eski tarihli bir yedeğinizi yüklemelerini söyleyin. Eklentiyi yüklemeden önceki bir tarihi seçmeye dikkat edin.
hocam bende yedek var ama ben bu eklentileri 4-5 ay önce yüklemiştim sorunsuzdu, şimdi hangisini yüklesem sayfalar oluşmuyor. ilk defa yükleyeceğim bir eklentide sayfa oluşuyor. Yedekleri yüklesem site 4-5 ay öncesine gider, bir çok yazılarda öyle kaybolur. Yapacak bişeyim kalmadı tek çarem eklentiden vazgeçmek.
ilginiz için tşk. ederim hepinize
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mücadele
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ftp ile kök dizine ulaşın plugins klasöründe eski dosyalar mevcut ise onları silin tekrar kurulum yapın düzelecektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mtnglbnzr adlı üyeden alıntı
Ftp ile kök dizine ulaşın plugins klasöründe eski dosyalar mevcut ise onları silin tekrar kurulum yapın düzelecektir
Hocam plugins klasörüne bakmıştım, içerinde mevcut eklenti dosyalarından başka bişey yok. Keşke olsaydıda silseydim :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam haftalık yedek bende de var ama siteyi çok eskiye görürür. O yüzden yapamam bu dediğinizi.