-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba Arkadaşlar, birkaç ay içerisinde Türk ******* internet sürem bitecek. Değiştirmeyi düşünüyorum. Alternatif firma arayışına girdim. Açıkçası kararsız kaldım firmalar arasında. Aklımda olan firmalar Turknet, Turkcell Superonline ve Netspeed firmaları var. Bu firmaları kullanıp geri dönüşleri olan var mı? Şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Netspeed'i 2 sene kullandım. Açıkçası çok memnundum ne bir hız düşüklüğü ne de kesilme yaşadım fakat son zamanlarda gece 2 ile 4 çok fazla planlı kesinti meydana geldiği için Gıbırnet'e geçtim 1 aydır falan Gıbırnet kullanıcısıyım. Doğruyu söylemek gerekirse Türknet, Netspeed, Comnet, Gıbırnet vs hepsi hemen hemen aynı. Altyapın ve modemin kaliteliyse 3 aşağı 5 yukarı aynı hızları alırsın. Eğer pingim düşük olsun dersen de Comnet'i öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yaklaşık 3 senedir Netspeed vdsl internet kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Taahhüt olmaması ekstra bir avantaj. Tavsiye ederim. Ama bu tür durumlarda altyapınızın ne durumda olduğu çok önemli. Detaylı bir sorgulama yaptıktan sonra abonelik başlatın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Turknet en iyisi
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turknet al 1 ay dene beğenmezsen iptal edersin.
Olay bölgeye göre değişiyor Turknet sorunlu ise SOL en iyisi
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster - Developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Eğer bölgenizde Kablonet altyapısı varsa Kablonet Altyapısını öneririm.
Kablonet ya da Turknet arasında kalabilirsin. İkiside iyidir.
Ben ne kullanıyorum diye sorarsan : Kablonet 100 Down 5 Up paket kullanıyom. Sabit ip ile 110 TL kadar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https:/yemeklegel.com
YemekleGel Online Yemek Siparişi Platformu