lostyazilim
tr.link

Oyun Oynama Sitesine İçerik Girişi Yaptırılacaktır (Html5 Copy/Paste)

2 Mesajlar 569 Okunma
acebozum
tr.link

pancho2036 pancho2036 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek sinema
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Wordpress ile hazır sistem kurulan Html5 oyun oynama sitesine içerik girişi yapacak, Türkçe yazma kurallarına dikkat eden ve daha önce Yoast Seo eklentisi kullanmış arkadaşlar arıyorum. İlk aşamada belli sayıda deneme yaparak olumlu olması halinde devam edebiliriz.

İçerik örneği şu şekilde olacak:

(Wordpress Post açma kısmına) Oyun İsmi, 2-3 cümle Oyun Açıklaması ve nasıl oynanır (Türkçe), Anahtar Kelimeler ve Yoast Seo girişi, Kategori Seçimi, Sıkıştırılmış görsel ekleme ve oyun linki.

Aldığımız yer İngilizce olduğu için oyun açıklamasının Türkçe'si girilecek. İngilizce bilmeseniz bile Translate ile kolayca çevirilebilir. Sadece önemli nokta, Türkçe diline hakim olmanız ve cümleleri düzgün hale getirmeniz.
Açıklamayı bilerek uzun tuttum ancak tüm bunlar çok kısa işlemler, toplamda 1-2 dakika bile sürmüyor içerik girişi. Örneğin şu linkteki oyunu Copy/Paste yöntemiyle siteye ekleme işi gibi düşünebilirsiniz işi: https://gamemonetize.com/among-us-online-edition-game

Tüm bu kurallara uygun şekilde yapabilecek arkadaşların tekliflerini özel mesaj yoluyla bekliyorum. 1/100/500/1000 adet başına fiyatlandırma gibi de gönderebilirsiniz. Toplamda onbinlerce girilecek içerik var ancak daha önce anlaşılan arkadaşların sürekliliği olmadığı için ilk olarak deneme için belli sayıda anlaşarak başlamayı düşünüyorum. Bu size uygunsa teklif geçebilirsiniz. Kolay Gelsin.

elektronikssl
webimgo

umutbright umutbright Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2021
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad U** P**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
pm atıldı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al