-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler arkadaşlar. Kamuda memurum ve onaylı ve pinsiz adsense hesabım var. Sitemden de cüzi reklam getirisi var ama ödeme eşiğini bilerek 10 bin tl yaptım. İleride o meblağa ulaşırsa bir tanıdık üzerinden şahıs şirketi kurup hesabı transfer ederek ödeme yapılmasını planlıyorum. Henüz hesabıma para transferi olmadı. Bu durum ileride başıma iş açar mı yoksa para transferi olmadıkça sorun olmaz mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet daha dün onunla alakalı bir video izledim onu haketmiş oluyorsunuz o sizin hesabınızda olduğu için bildirilmesi gerekmektedir diyor dilerseniz
https://youtu.be/1K0FrhjkH6E bu videoyu izleyebilirsiniz
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilerde başına şikayet gelirse memurluktan atılırsınız.yapmanız gereken eşiniz veya aile bireylerinden başka işimler üzerinden hesap numarası vermenız ve oradan paranızı cekmeniz.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense üzerinden gelir kazanmış olabilirsiniz ancak henüz sizin hesabınıza gelen bir para yok yani bu para hala google a ait . Şöyle düşünün bir şekilde adsense ten atıldınız ve bu para size ödenmedi ama orada bekliyordu . Şimdi para benim diye hak iddia edebilirmisiniz hayır . Kısacası bu para sizin hesabınıza yatmadığı sürece sorun yok .
2 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Para sizin hesabınıza geçtiği an bildirmek zorundasınız onun harici gerek yok yinede hesabı eşiniz kardesiniz üzerine açın
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Memurluktan atılmazsın ama kademe durdurma cezası falan alırsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Kanal sizin ise şirket sizin tarafınızdan kurulmalı. Bununla ilgili bu konulara hakim bir mali müşavir den destek alın. GİB 189 dan da bilgi alabilirsiniz?
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ortaokul müdür yardımcısıyim. Ek gelir elde edenler hakkında kurumun dava açma hakkı var. Bu kınama da olabilir, derece kademe düşürme de olabilir. Duruma göre görevden atılma da olabilir. Görevden atılma olacağını düşünmüyorum. En fazla derece kademe düşürülür bu maaşınıza yansır. Ekstra bir de kınama alırsınız. Tekrarında sıkıntı olur ama dikkat etmelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
O kadar bilmeyen kişi yorum yapmış ki. Banka hesabınıza yatmadan sorun olmaz. Iban bilgisini değiştirdiğiniz zaman da sorun olmaz. Ödeme yöntemlerine girip ailenizden birinin IBAN bilgisini yazdınız mı işlem tamamdır. Uzun vadeli bir şey düşünüyorsanız o kişinin üzerine şirket açmalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.