Bu konu altında sistemi yönetmenin gerekli olmadığı, markete yükleyip zamanla pasif gelir sağlayabilecek uygulamalar ekliyorum. Kısaca "at markete dursun, tutarsa senindir" konseptli uygulamalar olacak. Genelde konsept reklam üzerinden kazanç sağlayan ve genel kullanıcıya hitap eden sistemler olacak. Dil olarak da global olması için İngilizce kullanacağım. Fiyatları uygun tutarak bu alanda kendini denemek isteyen kişilere yardımcı olacağımı düşünüyorum. Tüm kaynak kodlar da fiyata dahildir. APK düzenlenip size teslim edilecektir.
[CENTER][COLOR=#B8312F][SIZE=3][COLOR=#41A85F][COLOR=#41A85F]Telegram : ayzsoftware (Tıkla)[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#B8312F][SIZE=3][COLOR=#F37934]Toplu alımlarda indirim uygulanmaktadır. Detaylar için almak istediğiniz uygulamaları PM ile iletebilirsiniz[/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR=#F37934]
[/COLOR][COLOR=#B8312F]
[/COLOR]Demo için konu altından pm isteyebilirsiniz.
[COLOR=#61BD6D][FONT=Arial Black](İlaç Takip Sistemi ) (75 TL)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#D1D5D8]
[/COLOR]Bilgi : İlaç takibi özellikle çok fazla ilaç kullanan kişiler için problem olabiliyor. Sağlık sorunları yaşamamak ve ilaçları zamanında almak için mobil uygulamalar sıklıkla tercih ediliyor. Bu amaç doğrultusunda ilaç takip sistemi hazırladım. Böylece ilaçları zamanında almak kolaylaşıyor.
[COLOR=#61BD6D][FONT=Arial Black]
[/FONT][/COLOR]Tablet, şurup veya damla türünde ilaç ekleme.
Günlük ilaç saati hatırlatıcı (günlük 3 defa, 2 defa veya 1 defa)Eklenen ilaç detaylarını görme
İlaçları silme
Banner reklam.
Geçiş reklamı.
Logo değişimi, isim değişimi ücretsiz.
Renk değişimi : +25 Lira
Dil: İngilizce
[CENTER]
[COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black](Kıble Bulucu - Zikirmatik - Hadisler - Canlı Kabe ) (75 TL)[/FONT][/COLOR]
Bilgi : Uygulama içinde kıble bulucu, lokasyona göre çalışmaktadır. Düz bir zeminde oldukça tutarlı sonuçlar verdiğini gözlemledim şahsen. Zikirmatik ise bildiğimiz zikir çekmek için satılan aparatların teknolojik versiyonu olarak düşünülebilir. Hadisler bölümünde de kaydırmalı kartlar ile yerleştirilmiş olan hadisler bulunmaktadır. Kabe canlı yayın kısmında ise Kabe'nin canlı olarak yayınlanan videosu uygulama içinde kullanılmıştır.
[COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black]
[/FONT][/COLOR]Konuma göre kıble pusulası
40 hadislik kaydırılabilir kartlar
Zikirmatik (Titreşim açık/kapalı ödellikli)
Kabe canlı yayını
Banner reklam.
Geçiş reklamı.
Dil: Türkçe
[COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black]Kur'an-ı Kerim Sureleri App (50 TL)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#D1D5D8][COLOR=#000000]Bilgi : Uygulama içerisinden 114 sureden istenilen bir tanesi seçilerek bu surenin Arapça okunuşu dinlenebilir. Durdurma, ilerletme, geri sarma gibi fonksiyonları çalışmaktadır. Özellikle uzun surelerde kullanışlı diye düşünüyorum.[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black]
[/FONT][/COLOR]Uygulama içinde 114 surenin arapça okunuşlarının ses kayıtları bulunmaktadır.
Banner reklam.
Sesi dinleme ekranına geçerken, geçiş reklamı.
Renk değişimi : +25 Lira[/CENTER]
Dil: Türkçe
[CENTER]
[COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black]Meditasyon App (50 TL)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#61BD6D][FONT=Arial Black][COLOR=#FFFFFF][FONT=Arial][COLOR=#D1D5D8][COLOR=#000000]Bilgi : Seçilen dinlendirici sesler kategorilere ayrılmıştır. İstenirse ilerleyen zamanlarda ekleme ve çıkarmalar yapılabilmektedir.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#D1D5D8][COLOR=#000000]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#41A85F][FONT=Arial Black]
[/FONT][/COLOR]Uygulama içinde 6 farklı ruh haline göre kategoriler vardır.
Her kategoride süreleri 25-35 dakika arasında değişen ses paketleri bulunmaktadır.
Ses paketleri No Copyright (Telifsiz) paketlerden seçilmiştir.
6 kategoride toplam 30 adet ses bulunmakta.
Banner reklam.
Sesi dinleme ekranına geçerken, geçiş reklamı.
Dil : İngilizce
Sonuna kadar desteğini sundu.Uzaktan bağlanıp tüm gerekli işlemleri ve reskin işlemlerini yaptı.Ayrıca ek bişiler dedaha yardımcı oldu.Her yazdığımda ulaşabildim.Güvenilir bir ticaretti.Muhabbetide iyi arkadaşın.Teşekkürler :)
Saygılarımla
hem yaptığı iş hemde nazikliği ve her soruma sabırla cevap vermesi ile beni memnun etti.
MitolojiClub adlı üyeden alıntı
Bu programdaki en büyük eksiklik Google - Facebook Login.Ben de kullanıyorum etkileşim alıyor gerçekten. Ancak bu birazda satın alan kişiye yada ekibe göre değişiklik gösterir. Çünkü içeriği sizin girmenizde fayda var.
Yeni tasarım hoş olmuş.. Eline sağlık.
İyi forumlar dilerim saygılar sevgiler[/CENTER]
[/CENTER]