Eco Oto Kiralama

Ankara, Trabzon, İzmir, Ordu, Giresun şehirlerindeki tüm ofislerimizde haftanın yedi günü yirmi dört saat kesintisiz destek, sınırsız hizmet politikamızla daima uygun fiyat seçenekleri sunarak müşteri memnuniyetimizi arttırdık.

Kurumsal Anlamda İşleyiş

Araç parkımızı sürekli olarak genişleterek hem uygun fiyat seçenekleri hemde tam anlamıyla rent a car kaskosu ile daima kullanıcı isteklerine göre hareket ederek güvenirliğimizi arttırdık

Kredi Kartı Kullanma Zorunluluğu

Kredi kartı kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırdık. Müşteri memnuniyeti açısından bir çok firmadan farklı olalım diye düşündük ve müşterilerimizin kredi kartı kullanım zorunluluğunu ortadan kaldırdık.

Havalimanı Transfer Hizmetleri

Hem Ankara ofisimiz’de hemde Türkiye içerisindeki tüm ofislerimiz’de Havalimanı Transfer işlemlerinizi haftanın 7 / 24 saat kesintisiz bir şekilde gerçekleştirdik.

Yenilikçi Fikirler Daima Güzel Sonuçlar Getirir !

”Yenilikçi Fikirler Daima Güzel Sonuçlar Getirir” Düşüncesini benimseyerek daima ekip arkadaşlarımız ile toplantılar düzenledik ve sizlere daha iyi hizmet verebilmenin yollarını aradık.

Güven Ve Konforu Daima Ön Planda Tuttuk !

Araç parkımzda sizlere sunmuş olduğumuz tüm araç gruplarımızda daima konfor ve seyehat sırasında sizin ve araçta bulunan yakınlarınızın güvenliğini düşünerek araç parkımızı bu yönde dizayn ettik.

Ankara Oto Kiralama - İzmir Araç Kiralama - Trabzon Rent a Car

www.ecootokiralama.com - 0 555 860 33 83