-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Mert Yuksel adlı üyeden alıntı
az buçuk bilirim bu hack işlerini dediğim gibi bilgisayara günlük tam tarama yapıyorum. indirilen dosyaları taramadan kullanmam.
Artık crypterler cıktı crypter virüsü anti virüslerin görünmez hale getirmesine yariyor yani senin bu tarama dedigin olay hikaye gibi birşey oldu usta bi loggerci elinde saglam bi crypter varsa kaçışın cok zor diyebilirim o yüzden kolay kolay kimseden dosya almamalısın yada indirmemelisin.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun, insanların emeklerine zarar vermek nasıl keyifli geliyor bu insanlara?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neyse bugün yavaş yavaş başlarım kurmaya.. hiçte kurasım yok ama neyse
AlpEreN
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun kardeş... Bence yeniden başlamalısın siteni kurmaya...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
LegendCoder adlı üyeden alıntı
Sana benden bir tavsiye sanaldan 1 haftalık 2 3 günlük arkadaşlık kurdugun kişilerden dosya alma genelde sosyal mühendislik yöntemiyle senin pcne sızıp siteni hackliyorlar.Her önüne gelen siteyede girmeni tavsiye etmem artık downloaderler var senden habersiz bile bilgisayarına keylogger indirebiliyorlar.
Güzel bir antivirüs kullanmalısın 2 yada maximum 3 günde 1 düzenli tarama yaptırmalısın , sitenin bilgilerini kimseyle paylaşmamalısın birde wordpress guncel sürümünü kullandıgında hack yemezsin .
hocam katılıyorum size sanal alemde babama bile güvenmiyorum artık.Bende bu dediğiniz yöntemle hacklendiimi sannediyorum pc ye keylogger indirilerek.Sonradan pc taramasında turkojan bulmuştu antivir :( çok kötü bi durum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
geçmiş olsun. bende hacke merak salmıştım bi aralar. kendi sitemi hacklemeye çalışmıştım :D
siflali
Bize WMA'da TRABZON
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Geçmiş olsun. Yazılar kendine mi aitti? Belki bir yöntemle bir kısmını kurtarabilirim ama acele etmek lazım cevap bekliyorum.
http://wmscripti.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
LegendCoder adlı üyeden alıntı
Artık crypterler cıktı crypter virüsü anti virüslerin görünmez hale getirmesine yariyor yani senin bu tarama dedigin olay hikaye gibi birşey oldu usta bi loggerci elinde saglam bi crypter varsa kaçışın cok zor diyebilirim o yüzden kolay kolay kimseden dosya almamalısın yada indirmemelisin.
hocam birde ekran klavyesi ile şifreleri girsek onlarıda yakalarlar mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
geçmiş olsun bilgisayarınızı sadece virüs programları ile değil aynı zamanda periyodik olarak spyware yazılımları ilede taratmanız fayda sağlayacaktır. spy&bot en iyisidir. tavsiye ederim.