lostyazilim

Yaklaşık 45 günde 7500 TL Nasıl Kazandım

10 Mesajlar 1.624 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

backlinkcomtr backlinkcomtr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba

bu yazımda 2 ayda 7500 TL gibi bir rakamı sadece 250 + 100 lira yatırım ile nasıl kazandığımı anlatacağım.

Herşey bi web sitesindeki ilanda 80 script konusunu görmemle başladı. Kafamda yanan ışıklar bu ilandan ciddi paralar kazanabileceğimi bana söylemeye başladı.
hatta bu scriptler için forumda bu konuyu açarak pek çok arkadaşın fikrini de aldım
konuda bana destek veren herkese de ayrıca teşekkür ederim.

başlayalım

Özellikle sosyal medyadaki işletme hesapları ile bu scriptleri birleştirebilirsem harika şeyler olacağını hissediyordum ve öyle de oldu.

Scriptleri satın aldıktan sonra kendime 100 lira değerinde bir reseller satın aldım. Limitsiz reseller da müşterilerime siteleri hazırlamak üzere plan yaptım.

Scriptleri kontrol ettim ufak tefek sorunlar vardı ancak aşılmayacak işler değildi, bir php bilgim olmamasına rağmen hepsinin üstesinden gelebilirdim.

Demoları kurma Kararı

kendime bir site açıp webajans gibi önce bu scriptlerin demolarını kurmayı düşündüm ancak günler sürecekti. Satan yerin demoları zaten vardı müşterilere bu demoları sunmayı düşündüm ki bu işimi çok daha hızlandırdı.

Gelelim Müşteri Bulma Aşamasına

hiç bir reklam ya da farklı gider olmaksızın kendime bir instagram ve bir de facebook hesabı açtım, bu platformlarda benimle aynı şehirde olanları öncelikle emlakcı, otel, bakkal, kuaför, gibi kurumsal sayfalara istek atıp arkasından mesaj attım.

Bu işlemi hesabım ban yememesi için nadir aralıklarla gerçekleştirdim, web sitesinin artık her işletme için kaçınılmaz bir gereklilik olduğunu ve isterlerse kendilerine de web sitesi kurabileceğimi söyledim.

Ve ilk müşteri geldi.

Ertesi sabah bir bayan kuaförü görüşmeye çağırdı çok heyecanlanmıştım belki de hayalimdeki gibi freelancer bir şekilde ömür boyu çalışabilirdim.

Görüşmeye gittiğimiz müşteri ile 750 liraya anlaştık aslında ben 250 lira diyecektim fakat kendisi bizim bu iş için 750 lira bütçemiz var deyince bozuntuya vermedim.

İlk işimi 3 gün içinde teslim ettim gerekli resimleri, hakkımızda yazısı iletişim bilgileri gibi bilgileri aldığım scriptler içerisinden en uygun olana yerleştirdim ve müşterinin onayına sundum.

100 liraya domainini aldım reseller zaten vardı böylece 650 lira kar kaldı. İşletmeye giderken yaklaşık 10 lira da yol parası harcadım ki onu hiç saymıyorum =)

Şimdi daha pis gaza gelmiştim, yaşadığım bölgeye yakın ne kadar işletme varsa h epsinin sıkı takipçisi olmaya başladım sadaece takip ve mesajla kalmadım gönderilerini beğenmeye başladım, hesabıma web site referansım ile ilgili durumlar ve paylaşımlar atmaya başladım. işletmelerden de beni takip edenler ile birlikte 300 takipçiye 1 haftada ulaştım,

4. gün de 2. müşteri gelince bu işin yakasını bırakmama kararı aldım. artık daha disiplinli ve uzman hissediyordum =)

2. müşteri emlakçı sadece basit bir bilgiler içeren web sayfası istedi ilan bile koymayacaktı ki bu müşteri bir de google haritalara kayıt yapabilir misin deyince tıkanıyorum sandım.

Aklıma forumlarda bu işleri 100-200 liraya yapanlar geldi ve bu işi de 400 liraya yapabilirim dedim. Web sitesi ile birlikte harita kaydı pazarlık derken 1100 liralık işi de bu abimizden aldım =)

sanırım tüm müşterileri tek tek anlatmaya gerek yok, bazı müşterilerde anlaşamadım ama yılmadım 2 aya yakın bir sürede yaklaşık 20 farklı kişi ile görüştüm anlaşamadıklarımla güzel izlenimler bırakmaya çalıştım.

ve kafam dank etti.

instagramdan birisi mesaj attı takip ettiklerimi arttırmakla kalmamış keşfette etiketlerden de insanları ve işletmeleri takip ediyordum. mersinde yaşayan bu arkadaş web sitesi yaptırmak istediğini ancak bilgisi olmadığı söyledi. telefon numaramı verdim aradı ve 15-20 rakikalık görüşme sonunda yine çok güzel bir rakama bu abimize de site sattım. tek sorun ödemeyi kredi kartı ile yapmak istemesiydi. yok demedim hallederiz dedim elefonu kapatır kapatmaz araştırmaya durdum pek çok yer vergi levhası istiyordu ama shopier diye bir icat gelmiş ki yapandan allah razı olsun =) çok fena bir şekilde üye oldum mutluluktan uçarak ürünü açtım adama linki attım bu harika birşeydi. şehirler arası satış hatta belki dil bilsem uluslar arası satış kaçınılmazdı.

neden bunu paylaştın peki derseniz

90 milyonluk ülkede yüzbinlerce işletme olduğunu düşünürsek bu pastadan size de harika bir pay çıkar arkadaşlar

herkese bol kazançlar okuyanlara teşekkürler.
bymadak Nukredit06 auyar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

DeepX DeepX PM ile ulaşın Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 218 / 218
  • Ticaret 1, (%100)
Facebook reklamı vermeyi deneyebilirsiniz. Bana hep denk geliyor, altında da bayağı bir yorum vs. var.
Bölge ayarları gibi şeyleri optimize edip verimli hâle getirebilirseniz bence bu iş daha hızlı büyür.
Başarılar.

• Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)

DeepX adlı üyeden alıntı

Facebook reklamı vermeyi deneyebilirsiniz. Bana hep denk geliyor, altında da bayağı bir yorum vs. var.
Bölge ayarları gibi şeyleri optimize edip verimli hâle getirebilirseniz bence bu iş daha hızlı büyür.
Başarılar.

teşekkürler mutlaka deneyeceğim

MutlulukNerede MutlulukNerede WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Muahasebeci
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 53 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Beyin fırtınası dedikleri bu olsa gerek bravo tebrik ederim.

Web Site Kurulum, Hızlandırma Ve HİTLENDİRME Hizmertleri
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)

MutlulukNerede adlı üyeden alıntı

Beyin fırtınası dedikleri bu olsa gerek bravo tebrik ederim.

teşekkür ederim çok naziksiniz :)

10679 10679 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 03.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 124 / 125
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam burada ki başarı fikrinde değil sende. Helal olsun, belli ki ticarete uygun bir yapın var. Bu hızla gidersen inşaallah yakın zamanda kendi şirketini de kurarsın. Tabi bunları paylaşman da çok güzel bir şey. Mevla işini rast getirsin.

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)
Başarılarının devamı dilerim hocam. Bende sizin gibi 2 sene önce böyle başlamıştım.

• Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)

EmreAkbay adlı üyeden alıntı

Hocam burada ki başarı fikrinde değil sende. Helal olsun, belli ki ticarete uygun bir yapın var. Bu hızla gidersen inşaallah yakın zamanda kendi şirketini de kurarsın. Tabi bunları paylaşman da çok güzel bir şey. Mevla işini rast getirsin.

OİS adlı üyeden alıntı

Başarılarının devamı dilerim hocam. Bende sizin gibi 2 sene önce böyle başlamıştım.

teşekkürler arkadaşlar

muHAfiz muHAfiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
büyük başarı, umarım devamını getirirsiniz hocam.

• Üyelik 10.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek backlink
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 20 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkürler

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al