[CENTER]
[SIZE=4]ARAYÜZ TANITIM VİDEOSU + ADMİN PANEL TANITIM VİDEOSU YÜKLENDİ. [/SIZE]
[SIZE=4]QR OKUTMADAN ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ[/SIZE]
[/CENTER]
Yazılımın tüm özelliklerinin detaylı anlatımı ;
Genel Özellikler ;
- Genel duyuru alanı
- Sipariş takibi
- Müşteriye mail ile bilgilendirme özelliği
- Masalara özel QR kod özelliği
- Garson ve hesap isteme özelliği
- Paket servis modülü
- Gel al servis modülü
- İleri tarihli sipariş özelliği
- PayTR sanal pos modülü
- Ödeme seçim özelliği
- Restaurant açılış – kapanış saatlerine göre sipariş alabilme imkanı
- Acil durumlar için sipariş alabilmeyi kapatmak
- Mahalle seçimine göre minimum sepet tutarı
- Şehir / İlçe / Mahalle özelliği
- Kayıtlı üye ve misafir üye özelliği
- Ücretli ve ücretsiz ek seçenekler imkanı
- Hakkımızda, iletişim ve sosyal medya hesaplarımız sayfaları
- Gelişmiş kategori sistemi
- Gelişmiş ürün arama sistemi
- Seo uyumlu link yapısı
- Çoklu dil sistemi
- Gece – Gündüz modu
- Ürünlere çoklu fotoğraf ekleme özelliği
- Alerjen modülü
- İndirim kuponu modülü
- Müşterilerin çoklu adres ekleme imkanı
- Termal yazıcı özelliği
Sistem Özellikleri ;
- Günlük ve aylık ciro bilgileri
- Sistem yedekleme özelliği
- Sesli sipariş bildirim özelliği
- Log kayıt sistemi
- Ziyaretçi analizi
- Gece gündüz modu
- Gönderim süresi belirleme
Ek Modüller ;
SMS Modülü : 100,00 TL [COLOR=#41A85F][ BİTTİ ][/COLOR]
Şube Modülü : 250,00 TL [COLOR=#D14841][ DEVAM EDİYOR][/COLOR]
Admin Panel Görüntüleri ;
Güncelleme Notları ;
- 31.01.2021 Güncellemeleri
- İletişim sayfasına doğrulama kodu eklenmiştir.
- Ürün arama kısmına gelindiği zaman çerez kaynaklı daha önce kayıtlı kelimelerin çıkması engellendi
- Admin panelinde garson talepleri, hesap talepleri, iletişim listelerinde tümünü sil seçeneği getirildi
- Garson talepleri ve hesap talepleri sayfasında okundu - okunmadı desteği getirildi.
- Ziyaretçi ve log kayıtları 30 gün ile sınırlı olacak şekilde düzenlendi. 30 gün ve daha eski kayıtlar otomatik olarak silinir.
- Müşteri panelinde iyileştirmeler yapıldı.
- Admin panelinde müşteri listesinde ve detay kısımlarında iyileştirmeler yapıldı.
- Sipariş listesinde ve detay modallarında iyileştirmeler yapıldı.
- Sipariş tamamlama sayfasında iyileştirmeler yapıldı.
- Gel al servis tipinde iyileştirmeler yapıldı
- Admin panelinde ödeme seçenekleri yapıldı bu sayede kullanmak istemediğiniz ödeme yöntemlerini aç-kapat mantığı ile kullanabilirsiniz.
- Kupon listesinde, satır içi düzenlemeler yapıldı.
- Sipariş bilgilendirme mailine ek olarak google benim işletmem'de siparişi yorumlama özelliği getirildi ( google işletme numaranızı sisteme kayıt ederek sipariş bilgi maillerinde müşterilerinize siparişi yorumlatabilirsiniz.
- SMS Modülü gelmiştir.
- Termal yazıcılar ile uyum problemi giderilmiştir.
Bu güncellemeler tamamen ücretsiz olarak kullanıcılarımıza sunulmuştur. Demo adresinde de güncellemeler yapılmıştır.
# Şubat ayının 2. haftasında sms modülü ve şube modülü de opsiyon olarak satışa sunulacaktır.
Genel Bilgilendirme ;
# Yazılımımız tamamen açık kaynak kodlu olarak satılmaktadır. Lisanslı aldığınız takdirde sadece 1 dosya üzerinden şifreli olarak erişim verilmektedir. Onun hariçinde diğer paketlerimiz açık kaynak kodlu olarak satılmaktadır.
# 1 adet domain lisansı satın alan kişiler sipariş aşamasında sadece belirtilen domaine lisans alabilirler. Lisans devri, lisans satışı veya domain değiştirme izinleri olmayacaktır. Bu durumu bilerek işlem yapmak isteyen kişilerin lisansı iptal edilebilir ve yasal olarak hakkında şikayet işlemleri yapılabilir.
# Yazılımda geliştirilmesini istediğiniz tüm noktalar için yardımcı olmaktayız.
# Yazılım bünyesinde gelecek olan tüm sistem güncellemeleri (opsiyonlar değil sistem güncellemeleri) ücretsizdir.
# Yazılımımızı sadece kendi müşterilerinize satabilirsiniz. ParsTech'in satış yaptığı tüm kanallarda satış yapamazsınız.
# Demo adreslerine zararlı girişimlerde bulunanlar hakkında sorgusuz sualsiz yasal işlemler başlatılacaktır.
# Bu sistem megatr sunucularında problemsiz şekilde çalışmaktadır. Başka hosting firmalarında fonksiyonel hatalar oluşması halinde opsiyonel destek verilir.
# Ürün fiyatına KDV dahil değildir.
# cPanel hosting tavsiye edilir.
# V2 premium yazılımını satın almış olan müşterilerimiz bu yazılımı daha 750 TL + kdv yerine 450 TL + kdv olarak alabilirler.
# Bu ve buna benzer piyasa da birçok yazılım mevcuttur. Yazılım özellikleri bukadar geniş olup açık kaynak kodlu olarak satışa sunan çok nadir kişi / firma mevcuttur. Bizler yeni bir ekmek kapısı olabilmek adına sistemi komple açık kaynak kodlu olarak satışını gerçekleştirmekteyiz. Yazılımı satın aldığınız zaman bu işin pazarlamasını iyi yapabilirseniz birçok işletmeden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu iyi niyetimizi lütfen suistimal edici hareketlerde bulunmayınız. Fiyatlarımızı elimizden geldiğince en uygun düzeyde tutuyoruz. Ek olarak sistemi biraz daha iyi görebilmeniz açısından video hazırladım. Biraz acele ile hazırladığım için kötü olmuş olabilir gerek video'da gerek konu içerisinde yanlış tabir ettiğimiz bir kelime varsa hepinizden özür dilerim..
- Bu yazılım ParsTech - Yazılım & Otomasyon Sistemleri firması tarafınca üretilmiştir. Yazılımın tüm hakları firmamıza aittir. Yazılımı satın alan kişi / firma yukarıdaki uyarıları kabul etmiş sayılır.
Bizim için ne dediler ?
8978956465 adet sipariş geçildi.
Hepsi ile tek tek ilgilenip yorulmadan sıkılmadan yardımcı oldu ***'un bana kattığı en ilgili yazılımcı diyebilirim. İlgisi ve samimiyeti ile gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş :)
Hepsi ile tek tek ilgilenip yorulmadan sıkılmadan yardımcı oldu ***'un bana kattığı en ilgili yazılımcı diyebilirim. İlgisi ve samimiyeti ile gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş :)
Alım gerçekleştirdik, ilgi ve alakanıza tekrardan teşekkür ederim. Bıkmadan her sorunuza cevap veriyor ve çözüm üretiyor :)
E-Menü yazılımımızı satın alınmıştır. Güvenlir satıcı, üstün kalite.
Güvenilir ve sorunsuz bir alışverişti anında teslim edildi
Kendisi işini severek yapan , kaliteli hizmet sunan bir firma. Kendisine çok tşk Ediyorum
Güvenilir Muhabbeti güzel tüm sorularımızı her ayrıntısına kadar sıkılmadan cevapladı sorunsuz olarak ticaret yapıldı ilgisine çok teşekkür ediyoruz.
Menü yazılımı temin edildi gayet hızlı.
1 adet sipariş verildi, arkadaş ilgili , güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık
Biraz önce sipariş geçtim. Kurulumu Basit ve Temiz kod kullanılmış.
İlgisinden Dolayı Kendisine Teşekkür Ediyorum.
İlgisinden Dolayı Kendisine Teşekkür Ediyorum.
QR Menü yazılımını satın aldık çok güzel çok ilgili birisi teşekkür ederiz.
script satın aldım çok hızlı ve ilgili bir arkadaş teşekkür ederim
Script Alındı, Güvenilir ve Kaliteli bir İnsan +++
2 kez alıyorum gece gündüz demeden hemen işimiz halletti
Scripti satın aldım, arkadaş çok ilgili. Çok teşekkür ederim.
İlgili ve alakası çok iyi biri, sorunsuz şekilde işlemlerimizi yaptı, tavsiye ediyorum +++
Eyvallah üstad.
Bu önemli bir projem için sizinle çalışmaktan çok mutluyum, ek olarak ise bir hemşeriniz olarakta bundan onur duyuyorum. Önceliği ilk olarak iş olduğunu demek isterim.
Eyvallah üstad.
Gözlerinizi kapatın hayal edin kurgulayın. Gerisini ona bırakın. İş yaptırıldı zamana değer veren işini düzgün yapan bir arkadaşımız gözünüz arka da kalmaz.
QR Menü + Panel alındı ,işin ehli ve son derece ilgili arkadaş, tüm sorularımıza ve sorunlarımıza çözüm buldu çok memnun kaldık teşekkür ederiz
İnsanlar aynadan kendisini görür samimiyet ve güzelik kalbinizde bu güzel alıveriş ve samimiyetinize biz teşekkür ederiz.