Binance İtibari Para Davet Programı, hem size hem de arkadaşınıza 5 BUSD bonus kazanma şansı sunuyor. Davet edebileceğiniz arkadaş sayısı ile ilgili hiçbir kısıtlama bulunmuyor. Yani, ne kadar çok arkadaş davet ederseniz o kadar fazla bonus kazanacaksınız. Bu promosyon yalnızca iki hafta sürecektir.

Nasıl katılabilirim? Yapmanız gerekenler:
1. Adım: Özel davet bağlantınızı/QR kodunuzu daha önce Binance'e hiç kaydolmamış bir arkadaşınızla paylaşın.
2. Adım: Arkadaşınızın promosyon dönemi içerisinde Binance hesabına kaydolmak için davet bağlantısına tıklaması (veya QR kodunu taraması) gerekmektedir.
3. Adım: Arkadaşınızın hesabını açtıktan sonraki 7 gün içerisinde kredi/banka kartını (Visa/Mastercard) kullanarak en az 50 USD değerinde kripto alması gerekmektedir.
Not: Alım emrinin tamamlanmasının ardından hem siz hem de arkadaşınız 5'er BUSD bonus almaya hak kazanacaksınız.
Referans verenin bonusu:
Bonusunuz, promosyon dönemi sona erdikten sonra 7 gün içinde doğrudan spot cüzdanınıza yatırılacaktır. Kullanıcılar, Hesap Merkezi > Cüzdan > Dağıtım Geçmişi bölümünden ödüllerini görebilir.
Referans verilenin bonusu:
Arkadaşınızın bonusu nakit kupon şeklinde gönderilecektir. Kullanıcıların ödüllerini aldıktan sonra 7 gün içinde Hesap > Ödül Merkezi bölümüne giderek kuponlarını paraya çevirmeleri gerekmektedir.
Promosyon dönemi: 25/02/2021 saat 03.00 (TSİ) - 12/03/2021 saat 02.59.59 (TSİ)

Refli Link ( 5 dolar kazanmak için ) :Buraya Tıkla

Hem siz Hem ben kazanarak birbirimize destek olabiliriz kayıt olan ve işlem yapan herkese şimdiden teşşekür ederim

refsiz lik : Buraya Tıkla

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olmuştur...