-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteniz guncel degilki
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cyrptocoin.com CEO
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema lisanslımı
Blockchain, Bitcoin Ve Altcoin Haber Analiz
cyrptocoin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
beklentin nedir?
hangi kelimelerde neyi amaçlıyorsun
pazara göndereceği mseni kaç para istersin ile, seo yaptıracgım kaça yaparsın malesef aynı absürtlüktedir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
kaça yaparsın kaç para gibi ibareler mevcut değil lütfen konuyu düzgün okuyup ne yazıyorsa ona göre yorumlayalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster Adayı
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
blogger ile yükselmeniz zaten çok zor seo konusunda da iç dış teknik nasıl bir şey istediğinizi de net yazarsanız daha iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogger ile yükselmek zor gibi klişe bir laf artık beni çok kızdırıyor. Blogger gerekli bilgiye sahipseniz çok iyi iş yapıyor. Bu söz genelde Wordpress'in tek tıkla eklentileri yüklemesi, en ufak bir kod bilgisine gerek duymadan her türlü işlemi gerçekleştirebileceğiniz bir cms olması yazılım ve seo bilgisine sahip olmayıp site sahibi olmak isteyenlere cazip geliyor. Ama şöyle bir durum var. Google kullanmayı bilen herkes Wordpress kurmayı öğrenebilir; Rankmath, Yoast, AIO SEO gibi herkes önüne gelenin yükleyebildiği eklentileri kurup bu eklentilerin yönergeleri neticesinde SEO(!)^^ yapabilir. Gerçekten profesyonel kişiler adına konuşuyorum Blogger yalnızca ne yapması gerektiğini bilenlerin platformudur. Özel alan adı alındıktan sonra neden yükselmesin?
3 kişi bu mesajı beğendi.