Sizlerde blogger websitenizin anasayfasında istediğiniz yazının altına reklam yerleşimi yapmak ister misiniz? İnternet'te arayacak olursanız böyle bir anlatımı bulamayacaksınız çünkü blogger'cılar sadece ilk yazı altına reklam koyuyor. Fakat biz istediğimize ekleyebiliyoruz. Google Adsense'in önerdiği ve çoğu kullanıcının reklam gelirlerini arttıran feed içi reklam modeli için blogger'cıların anasayfa'da bir kaç yazı altına reklam koymak gelirleri arttıran bir yöntem oluyor.Yani kısaca anasayfa'da 5. veya 6. veya 7. postun altına reklam koymak istiyorsunuz ama bu size imkansız gibi gelebilir fakat aslında durum öyle değil.Bunu gerçekleştirmek çok basit. Blogger için 2021'de 5.yılıma giriyorum sizlerinde bu kodlar sayesinde güzel reklam yerleşimleri yapacağınıza inanıyorum yapmanız gerekenleri anlatıyorum. Adım adım uyguladığınız taktirde anasayfanız güzel reklam modelleri ile daha şık bir görünüm ve daha kazançlı bir yapıya dönüşecektir.Haydi kodlarımıza geçelim.
Yapmanız gerekenler önce HTML Düzenleme bölümünden
Yukarda ki kodu
Yazının popular post için olan kısmı için web sitemizi ziyaret ediniz. : https://www.projevekod.com/2021/01/blogger-anasayfada-istediginiz-yazinin-altina-reklam-yerlesimi-yapmak.html