-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Binanın yalıtımı vs gibi kriterler önemlidir ama en iyi yalıtımlı binada bile muhtemelen rahatsız edici olmasa da ses gidecektir.
Marka Tescil
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Koşu bandı sadece üzerinde yürüdüğünüzde değil kendiside çok ses çıkarıyor. Eskiden kullanıyordum üst komşum uğultulu sesler geliyor diye gelmişti. Alt komşuyu siz düşünün.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizim evde de var, eşim 3 yıldır kullanıyor. Ne alt komşudan ne de üst komşudan ses konusunda herhangi bir şikayet/uyarı gelmedi. hatta nezaketen bir iki defa söyledik, biz söylemesek koşu bandından haberleri bile yok. Gerçi eşim koşmaktan ziyade tempolu yürüyor. Altında halı var. Kapılar açıkken ben yan odada dahi sesi pek duymuyorum. Bulaşık makinasından az ses çıkıyor desem yeridir. Ama belki marka marka değişiyordur bu durum. Bir de dediğim gibi, bizimkinde koşudan ziyade tempolu yürüyüş yapılıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
koşu bandının altına kauçuk serip,
http://www.darhan.com.tr/ses-titresim.html sitedeki titreşim izole ekipmanlarından oluşan bi platform yaptırıp kauçuk zemin üzerinde minimum titreşimli bi iş çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
deneyimlediniz mi bilmiyorum ama maalesef gitmekte bundan dolayı makul saatlerde koşun derim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ikinci el temiz profesyonel bi tane aldım, düşük hızlarsa sinek vızıltısından da az ses çıkarıyor, yüksek hızlarsa motor sesi oluyor tabi, genelde normal hızda yürüyorum, koşarken elbette ses oluyor. Dip not; ben komşuların seslerine katlanıyosam, onlarda bana katlanmak zoruda ;) Ayrıca her zaman empatiyle yaşamak gerekir, çoğu kimse de yok maalesef....
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alıpta geri satmaya çalışanların satma sebebi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uste bile ses gider hocam:) bizim de komsu sagolsun alt katta her gun bir saat yuruyus bandinda :)