Samsung, Galaxy Note 2 modelini işaret eden bir tanıtım filmini yayınladı.
Samsung‘un yeni tablet/telefon karışımcı cihazı Galaxy Note 2 için her hafta yeni bir sızıntı ile karşımıza çıkıyordu. Ancak cihaz için son paylaşılan bir video Güney Kore merkezli Samsung tarafından yayınlandı. Yayınlanan video Galaxy Note 2′yi işaret ediyor.
Galaxy Note 2 modelinin muhtemel tarihi, diğer haberlerimizde de belirttiğimiz gibi 29 Ağustos Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA 2012 etkinliğinde boy gösterilmesi bekleniyor. Yayınlanan videoda da belirtilen bu etkinlik kapsamında S Pen Stylus kalemliği ile ön plana çıkıyor. Bu kalem sayesinde Samsung, Galaxy Note 2′yi işaret ettiğini anlamak kolay.
Film Alman Win Wenders tarafından. “Sihirli anlar canlandığında” adı altında çekilen film Galaxy Note 2 modelini açıkça olmasa da onu anlattığını görebiliyoruz. Her ne kadar cihaz hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da, muhtemel Galaxy Note 2 modelinin teknik özellikleri ise;
Büyük ihtimal yeni cihazda 2 farklı işlemci yer alması bekleniyor. Bu işlemcilerden birisi 1.6GHz hızında Exynos 4 Quad ya da ARM Cortex-A15 işlemci ve Mali-T604 GPU’lu Exynos 5 Dual (Exynos 5250) çipsetten gücünü alması beklenen ikinci nesil Note akıllı telefonu, ekran çerçevesi bir hayli daraltılmış ve kullanılabilirliği artmış olarak karşımıza çıkabilir.
Bunun yanında 5.5-inç boyutunda dev esnek kırılmaz ultra ince Super AMOLED ekran, 12 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, Android 4.1.1 Jelly Bean mobil işletim sistemi yer alabilir. 29 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek olan Samsung Unpacked 2012 etkinliğinde yeni nesil Galaxy Note’yi tüm kullanıcılar heyecanla bekliyor.
Galaxy Note 2 modelini anlatan ilk tanıtım film;
İlgili - Word.Gen.TR